Pele a fost externat și a petrecut Crăciunul acasă, cu soția

Ultima actualizare:

Brazilianul Pele a putut zâmbi din nou. Externat din spital, el a petrecut Crăciunul acasă, alături de soția lui, lucru pe care nu îl credea posibil acum o săptămână.

image

Din luna septembrie, de când i-a fost descoperită o tumoare pe colon, fostul fotbalist brazilian Pele )81 de ani) mai mult a stat prin spitale pentru operație, pentru recuperare și pentru ședințele de chimioterapie. Totuși, el a fost externat acum, pentru a putea petrece Sărbătorile de iarnă acasă, cu familia. Într-o postare pe contul oficial de Instagram, el apare zâmbitor, alături de soția sa, Marcia Aoki, însă pare să stă în continuare în căruciorul cu rotile.

"Astăzi, sper că trăiţi momente de dragoste, pace şi unitate, la fel ca mine. Crăciun fericit, prieteni", a fost mesajul lui de pe Instagram.

A fost operat în septembrie pentru o tumoare la colon

Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo anunțase, joi, că Pele, care a fost internat pentru un tratament după operaţia din septembrie, de îndepărtare a unei tumori de pe colon, va petrece sărbătorile acasă. “Pacientul este în stare stabilă şi îşi va continua tratamentul pentru tumoarea la colon identificată în septembrie”, a precizat spitalul, potrivit Reuters.

La sfârşitul lunii septembrie, reprezentanții spitalului precizau că Pele face chimioterapie pentru tratarea tumorii care a fost detectată la un control de rutină. Operat la 4 septembrie, brazilianul a fost ţinut zece zile la terapie intensivă, unde a mai reveni ulterior pentru scurt timp din cauza unor probleme respiratorii. Pele a fost externat la aproape o lună după operaţie, dar a revenit în spital la începutul lunii decembrie, pentru ședințele de chimioterapie.

Pe durata spitalizării, atât Pele cât şi fiica sa Kely Nascimento au postat în social media fotografii şi filmuleţe în care starul brazilian părea optimist şi bine dispus.

Pele, pe numele său real Edson Arantes do Nascimento, a cucerit trei titluri mondiale cu naționala Braziliei. El a suferit în ultimii ani mai multe probleme de sănătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net