Performanță uriașă pentru Jurgen Klopp în Liga Campionilor

Ultima actualizare:

Jurgen Klopp a devenit miercuri seara primul tehnician din Germania care atinge 50 de victorii în principala competiție intercluburi din fotbalul european.

Jurgen Klopp (FOTO: EPA)
Jurgen Klopp (FOTO: EPA)

Liverpool a izbutit să evite, în stil de mare campioană, „capcanele” pe care i le pregătise Inter. Iar antrenorul Klopp a dovedit încă o dată că este un mare strateg. Acesta a făcut schimbările ce au schimbat în bine jocul formației sale. La pauză, de pildă, l-a introdus pe Firmino, iar acesta a deschis scorul în minutul 75. Pentru brazilian, acesta a fost, potrivit lequipe.fr, al 5-lea gol din ultimele 8 pe care le-a reușit din postura de rezervă.

Simone Inzaghi spune că Inter merita victoria

La finalul disputei, antrenorul gazdelor, Simone Inzaghi, a declarat că Inter ar fi meritat un alt rezultat. "Am făcut un meci mare, dar nu am fost răsplătiţi cu un gol şi, la prima lipsă de concentrare, ei au marcat. Sunt foarte mândru de echipa mea. A fost cu adevărat o seară mare. Chiar e păcat de rezultat. Am fi meritat altceva. Ne-am confruntat cu una dintre cele mai bune două echipe din Europa. Dar ştim că asta se poate întâmpla. Este fotbal, dar ar trebui să ne dea încredere pentru viitor. Acesta ar trebui să fie un punct de plecare”, a declarat Inzaghi.

De partea cealaltă, Jurgen Klopp a recunoscut că echipa lui nu a jucat strălucit: ”Nu ne-am apărat deosebit de bine. Fundaşii noştri au fost prea des în situaţii unu-la-unu. Cu un jucător ca Ivan Perisic, în special, e foarte greu. Au avut momentul lor. Dar chiar dacă nu eşti strălucitor, trebuie să rămâi în joc. Şi să aştepţi momentul potrivit”, a spus Klopp.

În celălalt meci al serii de miercuri, Salzburg și Bayern Munchen au terminat la egalitate, 1-1, golurile fiind reușite de Adamu (min. 21), respectiv Coman (min. 90). Partidele retur se vor disputa la 8 martie.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net