Răzvan Lucescu, erou în Grecia. Românul a câștigat al doilea titlu al său cu PAOK

Disputat până în ultima clipă - așa a arătat sezonul recent încheiat din primul eșalon de fotbal din Grecia, unde echipa antrenată de Răzvan Lucescu a reușit să cucerească titlul de campioană. PAOK Salonic a sărbătorit reușita cu fast, după ce a învins, duminică seară, în deplasare, pe Aric Salonic, scor 2-1. 

PAOK Salonic, campioană pentru a patra oară în istoria sa (FOTO: EPA)
PAOK Salonic, campioană pentru a patra oară în istoria sa (FOTO: EPA)

În vârstă de 55 de ani, Lucescu Jr. a devenit primul antrenor din istoria clubului care a cucerit două titluri cu PAOK, după anteriorul câștigat în sezonul 2018/2019. În prezent, tehnicianul numără patru trofee generale cu echipa din Salonic, inclusiv două Cupe ale Greciei, adjudecate în 2018 și 2019 - în palmaresul său, PAOK mai numără două titluri de campioană, cucerite în 1976 și 1985.

„E magic, nimeni nu ne dădea vreo șansă”

„E magic ce se întâmplă! Nimeni nu ne dădea vreo șansă să facem asta... Nici nu visau să avem un astfel de parcurs european. Meciul de azi a fost incredibil! Am avut un om mai puțin în ultimul sfert de oră, adversarul ne-a presat. E caracterizarea perfectă a întregului sezon. Am luptat, am sperat, am reacționat și am câștigat un meci incredibil. Am obținut titlul și am scris istorie pentru PAOK.
Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri. Sprijinul lor imens ne-a ajutat, pe durata întregului sezon. E un titlu diferit față de precedentul. Am jucat multe meciuri, munca depusă a fost fantastică. Am avut o mentalitate de luptători. Cred că e cel mai dificil trofeu din cariera mea”
, a declarat „la cald” Răzvan Lucescu despre reușita de a fi campioni.
Implicarea sa la PAOK a fost salutată la scenă deschisă, tehnicianul român aclamat atât de întregul stadion, cât și la festivitatea de premiere. După fluierul final al partidei, orașul de la Marea Egee a fost „împânzit” de susținătorii lui PAOK, care i-au așteptat și aclamat pe jucătorii lui Răzvan Lucescu - un aspect inedit a fost că trofeul de campioană nici măcar nu se afla în Salonic, ci la Atena, unde se credea că se va sărbători titlul, așa încât cupa a fost transportată de urgență cu avionul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
David Popovici (EPA) jpg
Valentin Mihăilă (Sportpictures) jpg
Romania la meciul cu Ucraina de la EURO 2024 (Sportpictures) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
David Popovici jpg
Kai Flathmann, sustinator al nationalei din Germania, lovit cu mingea de un jucator (Instagram) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Nationala Romaniei (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net