Sacrificiile unuia dintre cei mai în formă fotbaliști: stă la temperaturi de -113°C

Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai buni fotbaliști am momentului în fotbalul european, Marcus Rashford, recurge la orice măsură care îl poate ajuta să se mențină în formă.

Marcus Rashford (centru), unul dintre oamenii momentului în Premier League (FOTO: Getty Images)
Marcus Rashford (centru), unul dintre oamenii momentului în Premier League (FOTO: Getty Images)

Jucătorul legitimat la Manchester United obișnuiește să apeleze la crioterapie, o tehnică utilă pentru recuperarea sportivilor, a combaterii durerii și oboselii și a întăririi imunității. Jucătorul de 25 de ani a postat o poză pe contul personal de Instagram, în care se afla la criosaună, în timpul ședinței de recuperare. Potrivit presei internaționale, temperaturile la care se expune Marcus Rashford ating chiar și -113°C. 

Englezul apelează la crioterapie pentru recuperare (FOTO: Instagram)
Englezul apelează la crioterapie pentru recuperare (FOTO: Instagram)

Atacantul englez este unul dintre cei mai apreciați jucători din lotul lui Erik ten Hag și se bucură de cifre excelente: nouă goluri marcate în tot atâtea meciuri oficiale disputate, după Campionatul Mondial din Qatar, cucerit de Argentina. Pe final de contract la „diavolii roșii”, unde mai are înțelegere doar până anul viitor, Marcus Rashford este cotat la 55 de milioane de euro de către Transfermarkt și pentru el se luptă atât Manchester United să-l păstreze, cât și grupări importante din Europa, precum Paris Saint-Germain, să-și asigure serviciile britanicului. Cel mai probabil, gruparea de pe Old Trafford se va da peste cap să-l păstreze, fotbalistul fiind un „produs” al academiei clubului. Cifrele fotbalistului englez, în sezonul curent, însumează 28 de meciuri în toate competițiile în care e angrenată Manchester United, 17 goluri și șase pase decisive.

Manchester United ocupă, în prezent, locul patru în Premier League, la 11 puncte de liderul Arsenal Londra, având un bilanț care cuprinde nu mai puțin de 12 victorii, trei remize și cinci înfrângeri. În ultima etapă a primului eșalon englez, „diavolii roșii” au reușit să-i țină piept conducătoareai din Premier League, chiar dacă londonezii au câștigat cu 3-2, unul dintre goluri fiind chiar al lui Marcus Rashford. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net