Seară grea pentru „tricolori”: doi fotbaliști de națională s-au accidentat

Doi dintre fotbaliștii din echipa națională a României au avut parte de o seară grea, marți, accidentându-se la echipele lor de club. Andrei Rațiu și Florin Andone n-au reușit să-și ducă meciurile până la final, fiind schimbați de antrenorii lor, din pricina problemelor fizice.

Florin Andone (galben) s-a accidentat la echipa de club (FOTO: Sportpictures)
Florin Andone (galben) s-a accidentat la echipa de club (FOTO: Sportpictures)

Pe de-o parte, Andrei Rațiu, titularul postului de fundaș dreapta la naționala României, a fost titular, de data aceasta și în meciul de Primera División, pe care Rayo Vallecano l-a pierdut cu Valencia CF, scor 0-1, în a XVIII-a etapă din La Liga, însă n-a reușit să-l ducă la bun sfârșit - a evoluat până în minutul 81, când s-a accidentat și a fost schimbat cu Radamel Falcao. În contextul în care La cei 25 de ani ai săi, Andrei Rațiu nu este tocmai un obișnuit în primul 11 pentru Rayo Vallecano, zvonurile privind o eventuală plecare a sa, în această iarnă, s-au întețit, una dintre variantele vehiculate fiind campionatul italian.

Florin Andone, în premieră în campionatul românesc?

Pe de altă parte, Florin Andone, angrenat în eșalonul secund spaniol, a început și el titular la CD Eldense în meciul cu Albacete Balompié (scor 1-1), dar și atacantul a trebuit să părăsească terenul devreme, în minutul 20, tot din cauză de o accidentare. De altfel, deși aflat pe bancă, Florin Andone a primit un cartonaș galben în prelungiri, finalul meciului fiind unul tensionat. În ceea ce-l privește pe fotbalistul de 30 de ani, se spune că ar fi în discuții pentru a evolua, în premieră, în Superliga României.
Niciunul dintre cluburile celor doi români nu au revenit, deocamdată, cu informații despre gravitatea situației lor și nu au estimat cât ar putea lipsi de pe teren. 
Reamintim că România a fost repartizată în Grupa E de la EURO2024, alături de Belgia, Slovacia, plus câștigătoarea play-off-ului B - semifinalele sunt Bosnia și Herțegovina vs. Ucraina și Israel vs. Islanda).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net