Emoții uriașe în Premier League: s-a prăbușit pe teren, după un stop cardiac

Meciul de fotbal dintre Bournemouth și Luton Town, disputat sâmbătă, în etapa cu numărul XVII din Premier League, a adus cu el mari emoții pentru cei prezenți: partida a fost suspendată, în repriza a doua, după ce Tom Lockyer, căpitanul oaspeților, în vârstă de 29 de ani, s-a prăbușit din senin pe gazon.

Fotbalistul, la al doilea episod similar (FOTO: Captură Youtube)
Fotbalistul, la al doilea episod similar (FOTO: Captură Youtube)

„Staff-ul nostru medical a confirmat faptul că Lockyer a suferit un stop cardiac pe teren, dar a fost conștient, în momentul în care a fost scos de pe gazon. Tom a fost transferat la spital, iar, acum, e într-o stare stabilă și este supus mai multor teste, cu familia lângă el”, a comunicat clubul englez. 
Imaginile video arată cum, deși nu a fost atins de cineva, Tom Lockyer a căzut pe teren, fiind imediat îngrijit de medicii prezenți pe stadion și, ulterior, transportat la spital. Episodul s-a petrecut în minutul 65, când tabela indica scorul 1-1. De altfel, Tom Lockyer nu a fost la primul caz de acest gen, dat fiind că s-a prăbuşit pe teren şi în timpul victoriei din finala play-off-ului de promovare în Premier League, împotriva lui Coventry, disputată în luna mai. Atunci, căpitanul lui Luton a fost dus la spital, unde a fost operat pe cord, însă a primit „undă verde” pentru a reveni la antrenamente, în iunie. La vremea aceea, presa engleză a notat că jucătorul a suferit de fibrilație artrială, o afecțiune care provoacă o frecvență cardiacă neregulată sau neobișnuit de rapidă.

Meciul a fost suspendat, la scurt timp după cele petrecute

„Ne rugăm cu toții pentru liderul și căpitanul nostru Tom Lockyer, care din fericire este conștient și a fost dus la spital. Nu știm exact ce s-a întâmplat și care vor fi pașii următori, dar le mulțumim celor de la Bournemouth și staff-urilor medicale ale ambelor echipe pentru intervenția promptă, care a fost absolut incredibilă. Ne pare rău pentru toți suporterii prezenți pentru faptul că jucătorii ambele formații nu s-au mai simțit în stare să continue meciul, după ce și-au văzut colegul și prietenul scos de pe teren în acest mod. Acum, este momentul ca toți jucătorii, persoanele din staff și suporterii să-și îndrepte gândurile către Tom și familia lui. Ne rugăm pentru el”, a fost prima reacția e acelor de la Luton.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net