PAOK-ul lui Lucescu Jr. merge în optimile Conference League cu victorii pe linie

Cu Răzvan Lucescu pe banca tehnică, PAOK Salonic a avut o serie de evoluții fericite în UEFA Conference League, unde cel mai recent a învins, joi, HJK Helsinki, scor 4-2. Astfel, gruparea de fotbal antrenată de românul de 54 de ani a încheiat grupa fără eșec, având cinci victorii din tot atâtea meciuri posibile și privind cu optimism spre optimile de finală ale competiției europene. 

Răzvan Lucescu mai are cel puțin un sezon contract cu PAOK Salonic (FOTO: Facebook)
Răzvan Lucescu mai are cel puțin un sezon contract cu PAOK Salonic (FOTO: Facebook)

„Pe noi ne caracterizează agresivitatea și intensitatea, cu astea am răzbit, până acum, mai ales împotriva unor adversari de calibru, precum Eintracht Frankfurt. Nu vreau să văd mingea în plasa porții echipei mele! Nu este doar o problemă de apărare, este o problemă generală. Cheia pentru a nu primi goluri este să fii mereu pregătit, agresiv. Mai departe mergem meci cu meci. Nu putem schimba! Trebuie să ne gândim mereu la meciul următor. Atenția noastră este acolo. Nu am terminat, continuăm să creștem. Această echipă nu este încă completă, mai are multe de îmbunătățit”, a fost discursul lui Răzvan Lucescu, acesta având planuri mari pentru PAOK Salonic: „Trebuie să scoatem maximum din fiecare meci! Să obținem victorii, să știm să reacționăm, să ne apărăm timp de 92 de minute și să putem înscrie în minutul 93”.

Ce echipe s-au mai calificat în optimile de finală 

Răzvan Lucescu este la al doilea mandat de antrenor la PAOK Salonic, după cel din perioada 2017-2019, cel mai recent venind în vara lui 2021 și având un contract valabil până în cea a lui 2024. Pe lângă echipa sa, în „optimile” Conference League vor evolua ACF Fiorentina, Aston Villa, Club Brugge, Fenerbahçe SK, Lille OSC, Maccabi Tel Aviv și Viktoria Plzeň, în vreme ce în runda meciurilor de baraj vor fi Dinamo Zagreb, Eintracht Frankfurt, Ferencváros TC, FK Bodø/Glimt, Legia Varșovia, Ludogoreț Razgrad, KAA Gent și ŠK Slovan Bratislava. Practic, câştigătoarele grupelor s-au calificat direct în optimile de finală ale competiţiei, în vreme ce echipele clasate pe locurile secunde vor juca baraje pentru optimile de finală cu formaţiile clasate pe locurile trei în grupele din Liga Europa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net