Declarație șocantă a oficialului care a bătut arbitrul: „Am vrut doar să-l scuip”

Ultima actualizare:

După ce imaginile cu el au făcut înconjurul lumii, în timp ce lovea arbitrul partidei dintre MKE Ankaragücü și Çaykur Rizespor, tocmai încheiate cu 1-1, în campionatul din Turcia, președintele celei dintâi echipe, Faruk Koca, a avut o reacție halucinantă. 

Oficialul susține că ar fi dat „doar” o palmă, deși pozele arată contrariul (FOTO: Captură Youtube)
Oficialul susține că ar fi dat „doar” o palmă, deși pozele arată contrariul (FOTO: Captură Youtube)

Între timp arestat, asemenea celorlalte două persoane, care au găsit de cuviință să-l lovească pe arbitru în continuare, cu toate că  era la pământ, oficialul lui Ankaragücü a declarat fără rezerve. „Eu doar am vrut să protestez verbal și să-l scuip în față pe arbitru. I-am dat o palmă peste față, palma mea nu i-a cauzat hematomul. După ce a primit palma, arbitrul a rămas pe picioare cinci-10 secunde, apoi s-a aruncat pe gazon. M-au luat imediat de acolo. În afară de palmă, nu am nicio vină”, a fost părerea lui Faruk Koca, citată de „Daily Mail”. 
Reamintim că, luni, imediat după fluierul final, arbitrul Halil Umut Meler a fost luat cu asalt  de către Faruk Koca vizibil furios, care l-a lovit cu pumnul pe oficial, episodul fiind surprins și de camerele de luat vederi. „Centralul” a căzut la pământ şi, apoi, a fost lovit cu piciorul de alte persoane, în timp ce încerca să-şi apere faţa, după care mai mulți oameni au venit în jurul său, formând un „zid” și încercând să-l protejeze. Când au reușit să-l scoată din meleu, chipul arbitrului era vizibil tumefiat.  

Campionatul din Turcia, suspendat pe termen nelimitat

Reacțiile nu au întârziat să apară, comportamentul oficialului de la Ankaragücü fiind vehement contestat, de la președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, până la Federația Turcă de Fotbal, ministrul Tineretului şi Sportului, Osman Aşkın Bak sau Asociația Arbitrilor Turci, care a decretat o „noapte neagră” pentru fotbalul din țara ei, între timp campionatul intern fiind suspendat. 
La echipa cu pricina evoluează și românul Olimpiu Moruţan, care a și marcat unul dintre goluri, în minutul 14, fiecare dintre cele două echipe finalizând duelul cu câte un om în minus. Ankaragücü ocupă locul 11 din cele 20 posibile în campionatul turc, având un bilanț de patru victorii, șase remize și cinci înfrângeri, în vreme ce Rizespor se află pe opt, cu șase partide câștigate, patru egaluri și cinci meciuri pierdute.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net