Situație hilară: un suporter îi lasă lui Neymar toată averea sa prin testament

Ultima actualizare:

„Sportul rege” nu determină doar senzații intense și pasiuni înflăcărate, ci „împinge” oamenii inclusiv la decizii extreme. Cum ar fi să laşi tot ce ai unui jucător de fotbal multimilionar, întocmai cum a decis un fan brazilian, potrivit celor relatate de Reuters.

Neymar a anunțat că va rămâne la Paris Saint-Germain (FOTO: Getty Images)
Neymar a anunțat că va rămâne la Paris Saint-Germain (FOTO: Getty Images)

Sub protecția anonimatului, fanul a declarat că, dincolo de iubirea pentru echipa naţională şi pentru moştenirea fotbalistică a Braziliei, s-a identificat cu Neymar, ceea ce l-a determinat să îl treacă oficial pe atacantul brazilian în testamentul său.
„Îmi place Neymar, mă identific foarte mult cu el. Sufăr şi eu de defăimare, sunt şi foarte familist, iar relaţia cu tatăl său îmi aminteşte foarte mult de relaţia mea cu tatăl meu, care a decedat”, a punctat susținătorul sud-american, în cadrul unui interviu. „Nu am o stare de sănătate foarte bună şi, din această cauză, am văzut cu adevărat că nu am cui să las lucrurile mele... Nu aş vrea ca Guvernul sau rudele cu care nu mă înţeleg să îmi ia lucrurile”, a mai spus fanul lui Neymar. 

Faptul că Neymar „nu este lacom”, motivul care l-a convins pe fanul brazilian

Mai mult decât atât, bărbatul în vârstă de 30 de ani a adăugat că a mai încercat, însă fără succes, să îi dea bunurile sale internaţionalului brazilian. În cele din urmă, testamentul a fost o modalitate legală de a face acest lucru, iar documentul a fost semnat de un birou notarial din Porto Alegre.
De altfel, legitimat la Paris Saint-Germain, Neymar este unul dintre sportivii cel mai bine plătiţi din lume, veniturile sale fiind estimate la 85 de milioane de dolari numai în anul 2023, potrivit Forbes. Pentru fanul său, însă, a fost doar un motiv în plus să îl aleagă: „Ştiu că, mai presus de toate, nu este lacom, ceva cam rar, în zilele noastre”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net