Surpriză în Liga Campionilor. Liverpool, învinsă categoric de Napoli

Aflat de aproape șapte ani la cârma lui Liverpool, Jürgen Klopp a adunat numeroase trofee, printre care cel de Liga Campionilor și campionatul englez. Doar că echipa tehnicianului de 55 de ani are un start de sezon mult mai domol, decât și-a obișnuit fanii. 

Liverpool a capitulat în fața lui Napoli, în Liga Campionilor (FOTO: EPA)
Liverpool a capitulat în fața lui Napoli, în Liga Campionilor (FOTO: EPA)

Concret, până acum, Liverpool numără două victorii, trei egaluri și două înfrângeri - un bilanț „șters” pentru ceea ce țintesc „cormoranii”. Iar înfrângerea categorică în fața lui Napoli, italienii câștigând cu 4-1, în primul meci din grupele Ligii Campionilor, după ce au intrat la pauză cu 3-0, a stârnit rumoare în rândul iubitorilor de fotbal.

Explicațiile înfrângerii la scor cu Napoli

„Este cu adevărat greu de acceptat acest rezultat, dar nu este atât de greu de explicat, dacă ai urmărit meciul. Pentru început, au fost cele două penaltiuri. OK, în primul rând, Napoli a făcut un joc foarte bun, iar noi nu, asta e prima explicație pentru înfrângere.

 Jürgen Klopp, liniștit pentru postul său (FOTO: EPA)
Jürgen Klopp, liniștit pentru postul său (FOTO: EPA)

Au marcat dintr-un penalti și au ratat unul, apoi au venit următoarele două goluri, pe care le-am făcut cadou. Ar trebui să ne apărăm mai bine. Nu am fost compacți defensiv și ofensiv. Până când a intrat pe teren Thiago, nu-mi amintesc de o situație periculoasă. Totul este evident, dar nu pot spune, acum, care este motivul acestei înfrângeri. O să mă gândesc la asta”, a comentat Jürgen Klopp, în coferința de presă de după meciul de grupă, pe care o mai împarte cu Ajax și Rangers. 

Jürgen Klopp nu se teme pentru postul său

Întrebat fiind dacă se teme că ar putea fi demis de pe banca tehnică a lui Liverpool, antrenorul a răspuns, potrivit  liverpoolecho.co.uk.: „Nu chiar, dar cine știe? Patronii sunt diferiți, ai noștri sunt mai calmi și se așteaptă să rezolv eu situația, nu să se gândească la altcineva care ar putea să o facă. În momentul în care își vor schimba abordarea, probabil îmi vor spune”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net