Un fotbalist de la Bayern a rămas fără permis, după ce a condus fiind băut

Unul dintre fotbaliștii de la Bayern Mnchen a fost sancționat de Poliție și de clubul neamț, deopotrivă, după ce a condus în stare de ebrietate.

Clubul german e strict, când fotbaliștii încalcă regulile (FOTO: pagina de facebook Bayern München)
Clubul german e strict, când fotbaliștii încalcă regulile (FOTO: pagina de facebook Bayern München)

Inițial, în urmă cu câteva săptămâni, Benjamin Pavard a fost prins de poliţişti, în urma unui control de rutină, conducând după ce a consumat alcool, alegându-se imediat cu permisul suspendat. Între timp, și clubul a luat măsuri, amendându-l pe fotbalist, potrivit publicației germană „Bild”. Aceasta notează că analizele lui Benjamin Pavard au scos la iveală o alcoolemie de 0,8, limita maximă prevăzută pentru a nu rămâne fără permis fiind de 0,5. 
În urma episodului, fotbalistul a cărui valoare e estimată la 30 de milioane de euro are permisul suspendat pe o perioadă de minimum o lună și o amendă de 500 de euro de achitat către Poliție, plus una considerabil mai mare, cu cinci cifre, de 50.000 de euro, către clubul din München.

A intrat într-un con de umbră

Episodul doar complică situația lui Benjamin Pavard, fotbalistul de 26 de ani aflându-se într-un context incert, iar înțelegerea care va expira în 2024 fiind sub semnul întrebării. Dat fiind faptul că, în ultima vreme, nu a fost folosit în primul 11 la fiecare meci și că nu s-a ridicat la înălțime în timpul antrenamentelor, situația jucătorului nu este una tocmai roz. 
La ultima partidă a nemților în Liga Campionilor, cu Inter, câștigat de Bayern cu 2-0, fotbalistul a intrat din primul minut pe teren și a înscris în minutul 32, reușind „să mai șteargă” din forma slabă, din ultima vreme. Atât Bayern München, cât și Internazionale Milano sunt calificate în optimile de finală ale competiției. În Bundesliga, echipa se află pe locul doi, la un punct de liderul Union Berlin, cu șapte victorii, patru remize și o înfrângere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net