Un fotbalist din Serie A a fost înjunghiat într-un magazin din Milano

O persoană a murit şi patru oameni, printre care şi fotbalistul spaniol Pablo Mari, au fost grav rănite, în urma unui atac cu cuţitul comis, joi, într-un centru comercial din Milano, informează cei de la CNN. Atacatorul ar avea 46 de ani și ar fi fost deja arestat. 

Pablo Mari (stânga) va fi operat, în urma atacului (FOTO: EPA)
Pablo Mari (stânga) va fi operat, în urma atacului (FOTO: EPA)

„Un bărbat instabil psihic a decis să înjunghie oameni. O persoană a murit şi patru sunt acum grav rănite”, a fost declarația purtătorului de cuvânt al Poliției. Potrivit anchetatorilor, atacatorul, care urma un tratament pentru depresie, a luat un cuţit de pe un raft înainte de a ataca mai multe persoane aflate în apropiere.
Vestea „a zguduit” nu doar orașul și țara, ci lumea fotbalului în general. „Suntem cu toţii şocaţi să auzim vestea îngrozitoare despre înjunghierea din Italia, care a băgat mai multe persoane în spital, inclusiv pe fundaşul nostru central împrumutat Pablo Mari. Am fost în contact cu agentul lui Pablo, care ne-a spus că acesta se află în spital şi că nu este grav rănit. Gândurile noastre sunt alături de Pablo şi de celelalte victime ale acestui incident îngrozitor”, se mai arată în comunicat”, au spus cei de la Arsenal. Pablo Mari joacă sub formă de împrumut la Monza, nou-promovată în Serie A, unde este împrumutat de la Arsenal.
Fotbalistul în vârstă de 29 de ani va fi supus unei intervenții chirurgicale, în urma acestui atac. „Eram cu căruciorul de cumpărături, copilul meu era în el. Deodată, am simțit o durere puternică în zona spatelui. Apoi, am văzut că un bărbat înjunghie o altă persoană în gât. Cred că azi am avut noroc, putea să fie mult mai rău. Am văzut cum o persoană moare în fața mea”, a povestit Pablo Mari, citat de „Gazzetta dello Sport”.

Anchetatorii spun că atacatorul ar fi fost un bărbat în depresie (FOTO: EPA)
Anchetatorii spun că atacatorul ar fi fost un bărbat în depresie (FOTO: EPA)

Fotbalistul a fost vizitat de directorul executiv al echipei Monza, Adriano Galliani, oficialul declarând ulterior: „Pablo Mari are o rană destul de adâncă în zona spatelui, dar din fericire n-au fost atinse organelle vitale. Viața lui nu este în pericol, ar trebui să se recupereze rapid. Cred că înălțimea l-a salvat. A fost luat prin surprindere. A văzut tot ce s-a întâmplat și este extrem de afectat. Totuși, este un om puternic, mi-a spus că ar fi dispus să joace luni. Are o forță incredibilă”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net