Zboară obiecte din tribună! Fotbaliști din Premier League au fost ținta unor spectatori turbulenți

Ultima actualizare:

Programat în etapa a 23-a din Premier League, pe Stamford Bridge, confruntarea dintre echipele londoneze Chelse și Tottenham s-a încheiat cu victoria formației gazdă (2-0). Partida a fost marcată de un incident. Antonio Rudiger, apărător la Chelsea, a fost lovit de două obiecte aruncate din tribună. În ultimul timp, numărul incidentelor produse la meciurile de fotbal din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a crescut.

Antonio Rudiger e om de bază la Chelsea Londra (Foto: EPA-EFE)
Antonio Rudiger e om de bază la Chelsea Londra (Foto: EPA-EFE)

Golurile lui Chelsea au fost marcate de Hakim Ziyech (min. 47) şi Thiago Silva (min. 55). În urma acestui succes, campioana Europei se menține pe locul 3 al clasamentului, cu 47 de puncte, în timp ce oaspeții se află pe 7, cu 36 puncte, dar având trei meciuri mai puţin disputate.

Victoria lui Chelsea a fost umbrită de un incident care l-a avut în prim-plan pe Antonio Rudiger. Apărătorul campioanei Europei a fost lovit de două obiecte aruncate din tribună, iar poliția a declanșat o anchetă. Doi spectatori au fost interpelați. Potrivit Poliției Metropolitane, aceștia s-ar fi aflat în spațiul rezervat suporterilor lui Tottenham. Rudiger n-a fost rănit în acest incident, iar meciul s-a putut desfășura fără a fi întrerupt.

Un spectator a fost arestat la Everton

Un incident asemănător aceluia de la Londra s-a produs sâmbătă, 22 ianuarie, în timpul meciului Everton - Aston Villa (0-1). Atunci, doi fotbaliști ai formației oaspete, Lucas Digne și Matty Cash, au fost loviți cu sticle aruncate din tribună. Incidentul s-a produs în momentele în care aceștia sărbătoreau unicul gol marcat. Poliția din Meyerside a anunțat că a fost reținut un tânăr de 19 ani. Acesta a fost eliberat pe cauțiune și urmează a se prezenta în fața unui judecător luna viitoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net