Imaginea zilei! Gestul superb făcut de fiul lui Djokovic în fața lui Alcaraz, după ce spaniolul l-a învins pe sărb la Wimbledon

Carlos Alcaraz a produs, fără doar și poate, surpriza la Wimbledon. Ibericul l-a învins, duminică, pe sârbul Novak Djoković. La scurt timp după ce finala s-a încheiat, moment în care Carlos Alcaraz a fost încoronat noul „rege” de la All England Club, campionul iberic s-a întâlnit cu fiul și cu soția sârbului. Ce gest a făcut Stefan, în vârstă de doar 9 anișori, în momentul în care l-a întâlnit pe liderul mondial.

djokovic copii jpeg

Novak Djokovic (Serbia, 36 de ani) a suferit o înfrângere dureroasă, duminică, în finala de la Wimbledon, contra lui Carlos Alcaraz (Spania, 20 de ani). După ce finala s-a încheiat, iar ibericul a fost încoronat noul „rege” de la All England Club, acesta s-a întâlnit, la scurt timp, cu fiul și cu soția lui Novak Djokovic. În ciuda faptului că tatăl său fusese învins și a început să plângă în momentul în care și-a văzut fiul în tribune, micuțul, în vârstă de doar nouă ani, pe nume Stefan, a făcut un gest remarcabil în fața campionului.

Gestul remarcabil făcut de fiul lui Djokovic

Astfel, ajuns în fața celui care i-a luat titlul tatălui său, Stefan (9 ani) a plecat capul în momentul în care i-a strâns mâna lui Carlos Alcaraz. Și nu doar băiatul a fost cel care a arătat respect față de jucător, ci și soția lui Novak Djokovic, Jelena, l-a felicitat. Aceasta a fost zâmbitoare și a afișat o expresie călduroasă, în momentul în care a fost față în față cu liderul mondial.

Când a fost învins, Novak Djokovic l-a felicitat și el pe Carlos Alcaraz: „Nu e un moment nemaipomenit pentru mine, dar pentru Carlos este. Trebuie să încep cu laduele pentru el. Ai jucat foarte bine la final, ai fost inspirat la serviciu. Felicitări, Carlos. Credeam că o să am probleme cu tine doar pe zgură, dar iată că îmi faci probleme mari și pe iarbă. Felicitări pentru cum te-ai adaptat la suprafață. E nemaipomenit ce ai făcut la Quens. Felicitări echipei tale!”, potrivit Eurosport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net