Gogoşar umplut cu vinete - Dragomir George

Ultima actualizare:

    Gogoşar umplut cu vinete
Gogoşar umplut cu vinete

Se curăţă vinetele de coajă, se taie rondele şi se prăjesc în ulei.

Compoziţia pentru gogoşar: 1 litru oţet, 3 litri apă, 4 linguri zahăr, 4 linguri sare, piper boabe şi foi de dafin.

Se descăpăceşte gogoşarul, se spală apoi se opăreşte în compoziţia de mai sus.

Se umple cu vinetele prăjite şi un grăunte de usturoi, se aşează în borcane după care se pune compoziţia în care s-a opărit gogoşarul. Se sterilizează circa 15 minute. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Planete, Pixabay (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 orez cu lapte jpg jpeg
sdasda jpg
fericire fara facebook jpeg
inchirieri auto jpg
horoscop 3 august webp
cel mai bun bulion jpeg
ardei umpluti de post shutterstock 1828185116 jpg
1 zodii noroc jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net