Gogoşar umplut cu vinete - Dragomir George

Ultima actualizare:

    Gogoşar umplut cu vinete
Gogoşar umplut cu vinete

Se curăţă vinetele de coajă, se taie rondele şi se prăjesc în ulei.

Compoziţia pentru gogoşar: 1 litru oţet, 3 litri apă, 4 linguri zahăr, 4 linguri sare, piper boabe şi foi de dafin.

Se descăpăceşte gogoşarul, se spală apoi se opăreşte în compoziţia de mai sus.

Se umple cu vinetele prăjite şi un grăunte de usturoi, se aşează în borcane după care se pune compoziţia în care s-a opărit gogoşarul. Se sterilizează circa 15 minute. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
strawberry roll 1263099 1280 jpg
asigurare calatorie jpg
1746002263 QISw jpg
zodii protejate in februarie logo webp
pilaf cu rosii jpeg
Rocky ASAP Beaqch Please 1920 x 1080 png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net