Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea. Cel mai bun prieten al actorului de la Bollywood a fost ucis

Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai starului indian Salman Khan, politicianul Baba Siddique, a fost împușcat mortal duminică, 13 octombrie, în fața biroului fiului său. Starul de la Bollywood a primit la rândul său amenințări cu moartea, iar fanii se tem pentru siguranța acestuia.

Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea / foto: arhiva Click!
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea / foto: arhiva Click!

Securitate sporită la casa lui Salman Khan. Uciderea șocantă a liderului NCP, Baba Siddiqui, unul dintre cei mai buni prieteni ai actorului, de către Lawrence Bishnoi și banda sa, a stârnit agitație în Mumbai. Nu este prima dată când această bandă criminală vizează indieni influenți și are o istorie în acest sens, iar acum Salman Khan și familia sa sunt în centrul atenției.

La scurt timp după ce a fost împușcat, Baba Siddique a fost transportat de urgență la spitalul Lilavati, însă nu a supraviețuit, decedând în timpul tratamentului. După ce a primit amenințări directe în trecut, starul de la Bollywood Salman Khan a decis să ia măsuri speciale de securitate. Poliția din Mumbai a sporit securitatea în jurul apartamentului său.

Salman Khan primește amenințări din 2018 de la Lawrence Bishnoi

Amenințările lui Bishnoi la adresa lui Salman Khan au început în 2018, când gangsterul a fost arestat și adus în instanță. În timp ce se afla în custodia poliției, Bishnoi a declarat: „Salman Khan va fi ucis aici în Jodhpur... Apoi, va ajunge să afle despre adevărata noastră identitate”. La acea vreme, amenințările păreau o glumă din partea unui criminal care căuta atenție, potrivit indiatoday.in.

Cu toate acestea, amenințările au devenit mult mai reale în 2022, când tatăl starului de la Bollywood a descoperit o scrisoare de amenințare în timp ce se plimba pe lângă locuința actorului din Mumbai. De asemenea, anul trecut, în 2023, a mai avut loc un episod similar. Lawrence Bishnoi, considerat unul dintre cei mai periculoși interlopi din India, i-a transmis lui Salman Khan că îl va ucide și că acesta este „scopul vieții lui”.

Pe 14 aprilie 2024, disputa a luat o întorsătură violentă. Focuri de armă au fost trase în fața casei lui. Doi indivizi pe o motocicletă au tras mai multe focuri de armă în balconul apartamentului de la primul etaj, iar ulterior au fugit de la locul faptei. 

Odată cu asasinarea lui Baba Siddique, este cât se poate de clar că amenințătile la adresa starului de la Bollywood sunt reale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner sticle goale png
banner Emy Dragoi png
aida yespica adrian mutu colaj instagram  jpg
cristina siscanu madalin ionescu jpg
banner mihai morar png
Banner Adina Halas si fiul png
banner mariana moculescu png
Dana Rogoz e foarte încântată de ceea ce a ieșit la ea acasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net