Iubitul Iuliei Vântur și-a lăsat fanii cu gura căscată. Ce preț ireal de mare are ceasul cu care s-a afișat actorul Salman Khan

Ultima actualizare:

Salman Khan, celebrul star de la Bollywood și-a uimit fanii cu un accesoriu de lux care costă o adevărată avere. De curând, iubitul Iuliei Vântur a fost surprins în timp ce purta un ceas în valoare de câteva milioane de dolari. 

Salman Khan și Iulia Vântur
Salman Khan și Iulia Vântur

Ceasul pe care l-a purtat Salman Khan valorează 3 milioane de dolari

Salman Khan a devenit un subiect de discuție în ultima vreme, după ce a apărut pe rețelele de socializare cu un ceas în valoare de 3 milioane de dolari, decorat 714 diamante. Filmulețul a devenit viral, iar superstarul de peste hotare a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

În imagini îl putem vedea pe fondatorul și directorul creativ al Jacob & Co cum îl ajută pe actor să își pună la mână ceasul rar și prețios. La final, cei doi se îmbrățișează și cu un zâmbet larg, partenerul Iuliei Vântur arată accesoriul către cameră. Clipul a fost însoțit și de un mesaj, din care reiese că ceasul nu îi aparține starului din India.

„Nu las pe nimeni să încerce ceasul meu Billionaire, dar pentru Salman Khan am făcut o excepție”, spune Arabo.

„Billionaire III este expresia supremă a luxului”

Este vorba despre un ceas creat în ediție limitată. Sunt doar 18 exemplare și se numește Billionaire III, o bijuterie rară din aur alb de 18 karate. Carcasa și inelul interior al ceasului au 152 de diamante, iar brățara acestuia este decorată cu alte 504 diamante albe, în total 714 diamante prețioase.

Salman Khan poartă un ceas de lux / Foto: captură video
Salman Khan poartă un ceas de lux / Foto: captură video

Ele cântăresc aproape 130 de carate, iar accesoriul este considerat o operă de artă unică. Mai mult, acesta are un mecanism manual care funcționează timp de 72 de ore, ceea ce îl face să fie și mai special. Jacob & Co l-a descris ca fiind un simbol al bogăției și puterii.

„Billionaire III este expresia supremă a luxului. Atractivitatea sa unică este destinată regilor, oricare ar fi castelul lor”, spune el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
nunta jpg
pro tv facebook jpg
Banner Nicoleta Nucă
image
actualitate.net
image
actualitate.net