Iulia Vântur și Salman Khan, imaginea anului 2024! Cum s-au afișat, fără rețineri. FOTO

Ultima actualizare:

Pe data de 30 iulie, a avut loc Ziua internațională a prieteniei, iar cu această ocazie, Iulia Vântur a publicat un videoclip și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. În filmulețul care conține imagini cu persoanele dragi ei, vedeta apare și alături de iubitul ei, celebrul actor Salman Khan. Se pare că cei doi îndrăgostiți nu se mai feresc de ochii curioșilor și s-au lăsat fotografiați.

Iulia Vântur, surprinsă alături de iubitul ei, Salman Khan / foto: arhiva Click!
Iulia Vântur, surprinsă alături de iubitul ei, Salman Khan / foto: arhiva Click!

Iulia Vântur și Salman Khan formează de mai mulți ani un cuplu discret, iar aparițiile lor împreună sunt destul de rare. Dar iată că, recent, pe data de 30 iulie, cu ocazia Zilei internaționale a prieteniei, fosta prezentatoare de la Pro TV a publicat un videoclip care conține mai multe imagini, iar într-o fotografie, cei doi apar unul lângă celălalt.

Sunt însoțiți de mai mulți prieteni indieni și pare că sărbătoresc de zor. Este una dintre puținele dăți în care Iulia Vântur apare alături de iubitul ei. De asemenea, românca a publicat și un mesaj emoționant pe pagina sa personală de Instagram.

„Doamne, încă îmi număr binecuvântările. Mă simt atât de recunoscătoare și binecuvântată să am cei mai frumoși prieteni din această lume.

„Vă iubesc”

Iulia Vântur și Salman Khan în centrul imaginii, unul lângă celălalt / foto: Instagram
Iulia Vântur și Salman Khan în centrul imaginii, unul lângă celălalt / foto: Instagram

Dragul meu prieten, îți mulțumesc foarte mult pentru că ești în viața mea, pentru că mi-ai făcut viața mai frumoasă, mai semnificativă. Vă mulțumesc pentru dragostea, onestitatea, răbdarea, bunătatea, compasiunea, pentru timpul, vulnerabilitatea și momentele amuzante. La mulți ani de Ziua Prieteniei, dragii mei prieteni! Vă iubesc! Sunt foarte multe nume, dar dacă am omis pe cineva, te rog să știi că oricum ești special în viața mea”, este mesajul videoclipului publicat de Iulia Vântur, pe pagina sa personală de Instagram.

Iulia Vântur și Salman Khan reprezintă un subiect de interes pentru multe persoane. Cu ceva timp în urmă, actrița a vorbit despre cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi. Se pare că nu s-au întâlnit pentru prima dată nici în România, nici în India.

„Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie. El este precum o stea strălucitoare. Este o provocare să strălucești și tu în timp ce este înconjurată de o aură atât de mare precum o are el”, a povestit Iulia Vântur pentru OK Magazine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
image
actualitate.net
image
actualitate.net