Cum a sărbătorit Iulia Vântur de ziua ei de naștere. Salman Khan și prietenii i-au fost alături

Ultima actualizare:

Cu toate că a plecat peste hotare de mai bine de zece ani, Iulia Vântur se pare că încă îi ține aproape pe cei dragi. Pe data de 24 iulie, vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani și, bineînțeles, a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini de la petrecere. Salman Khan, care nu a lipsit de la evenimentul special, poate fi și el surprins în fotografii.

Cum a sărbătorit Iulia Vântur de ziua ei de naștere / foto: colaj Click!
Cum a sărbătorit Iulia Vântur de ziua ei de naștere / foto: colaj Click!

Săptămâna trecută, pe data de 24 iulie, Iulia Vântur a petrecut de ziua ei de naștere alături de partenerul ei, Salman Khan, familia lui, dar și câțiva prieteni apropiați. Fosta prezentatoare de la Pro TV a publicat și câteva imagini pe rețelele de socializare, unde apare alături de iubitul ei, dar și de cei dragi.

  Iulia Vântur și-a petrecut ziua de naștere alături de Salman Khan și prietenii

Sunt foarte recunoscătoare că am oameni minunați în viața mea. Un mare mulțumesc pentru fiecare dintre voi care mi-ați binecuvântat călătoria. Vă iubesc, viața mea este mai frumoasă datorită vouă. Vă mulțumesc pentru toate urările și dragostea, vă trimit o îmbrățișare mare și plină de iubire”, a scris Iulia Vântur la unul dintre videoclipurile publicate pe contul său de Instagram.

De asemenea, Iulia Vântur a postat și un filmuleț în care arată tortul pe care l-a avut avut la petrecerea de ziua ei, la cerința fanilor: „Mi-ați cerut poze cu tortul de ziua mea. Nu am nicio poză, dar am câteva videoclipuri cu cele câteva prăjituri pe care cu bucurie le-am mâncat. Anul acesta va fi cu siguranță unul dulce”, este mesajul care însoțește videoclipului.

Iulia Vântur a părăsit România în anul 2012 și s-a mutat în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul. De mai bine de 10 ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu celebrul actor Salman Khan. Pentru româncă a fost o adevărată provocare să se mute peste hotare. Cu toate acestea, vedeta a susținut că a fost primită cu multă iubire și căldură, lucru care a ajutat-o extrem de mult să depășească momentul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Viva
pepe
image png
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net