Vedeta din România care i-a înnebunit pe greci cu formele sale! Imagini interzise cardiacilor

Vedeta din România care i-a înnebunit pe greci cu formele ei! Ese vorba despre nimeni alta decât frumoasa cantăreață Mira, care recent a fost într-o super vacanță în Santorini, acolo unde s-a pozat în iposteaze super sexy și și-a lăsat la vedere fiziul de zeiță! Iată imaginile interzise cardiacilor!

Imagini interzise cardiacilor
Imagini interzise cardiacilor

Deși majoritatea timpului este când la studio, când pe drum spre concerte, frumoasa Mira își face timp și de vacanțe. Mai ales cu iubitul ei, Levi Elekes!

Artista și iubitul ei au ales să se relaxeze în Santorini, unde au găsit o cazare de vis care le-a oferit intimitatea dorită, dar și condiții de lux. Hotelul, cu un design tipic grecesc, le-a pus la dispoziție o priveliște impresionantă de care s-au bucurat în fiecare dimineață și un spațiu luxos, echipat cu toate facilitățile necesare. De asemenea relaxat și la piscină și jacuzzi. Ei bine, locația nu doar că le-a oferit un super confort, dar a fost și decorul perfect pentru niște poze fierbinți cu artista!

Vedeta din România care a făcut spectacol în Grecia 

Mira a decis să lase la o parte orice inhibiții și, ca orice româncă care se respectă, după cum spun și versurile melodiei sale, a realizat un shooting photo în care și-a etalat trupul de zeiță. Mira a îmbrăcat mai multe costume de baie care i-au scos în evidență trupul bine sculptat, mai ceva statuile grecești. Cel mai probabil iubitul ei a fost cel care a avut marea bucurie de a o surprinde pe Mira în așa ipostaze hot. Iată imaginile care i-au innebunit pe greci!

Cum s-au cunoscut Mira și Levi Elekes

Mira și iubitul ei Levi sunt împreună de aproximativ 3 ani și sunt de nedespărțit! Cei doi pare că au o relație extrem de frumoasă și echilibrată, iar dragostea lor atinge alt nivel! Nu degeaba cei doi își spun deja „soț și soție”. Modul în care s-au cunoscut și chimia lor arată clar că au o legătură dincolo de cuvinte! Iată ce a povestit Mira în urmă cu ceva timp.

„Eram cu cărțile, eram în perioada în care citeam și simțeam că găsesc niște răspunsuri. Eu mă uitam pe Tiktok și la un moment dat îmi apăruse un băiețel, care vorbea despre tot felul de subiecte motivaționale. Și am zis ia să-l urmăresc, mi se părea că seamănă cu Justin Bieber, erau niște vlogguri vechi. M-am uitat pe profil fugitiv și nu-mi dădeam seama dacă e doar o persoană sau mai multe. Era mic de tot, alteori era un om mai mare, dar nu am dat importanță, i-am dat follow și atât. Și la un moment dat, îmi apare din nou pe feed și m-am gândit să-i dau mesaj și să-l rog să-mi recomande niște cărți.

mira 6 jpg

Am vrut să șterg mesajul, pentru că nu-mi răspunsese în câteva zile și m-am gândit că nu a citit mesajul. Atunci, știind că e un băiat smart, m-am gândit că poate crede că vreau să mă dau la el și l-am șters, dar n-am știut că lui îi apare.”, a spus Mira.

Ulterior, au trecut două săptămâni până Levi i-a răspuns, iar atunci i-a făcut un video de 18 minute cu explicații. De acolo au început să vorbească.

Prima dată când am vorbit la telefon am stat de vorbă opt ore. Aveam ceva în program, am anulat. Am vorbit de la prânz până la 1 noaptea. M-a fascinat felul în care mi-a vorbit, zâmbea non-stop și acolo a fost declicul, când mi-a recomandat cartea mea preferată, care este și cartea lui preferată. Eram în perioada în care mă despărțisem de Andrei, la câteva luni.”, a mai spus Mira.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina siscanu si madalin ionescu instagram jpg
marilu jpg
Banner Mihaela Tatu
image png
image png
oana roman jpg
bogdan oancea insula iubirii jpg
Banner Dan Negru Florin Piersic
image
actualitate.net
image
actualitate.net