Mira, pe mâna medicilor. Artista a suferit o intervenție chirurgicală: „Nu îmi vine să cred. În sfârșit o să ...”

Mira (29 de ani), una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din România, a ajuns pe mâna medicilor. Cântăreața și-a luat inimi în dinți și a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-și rezolva una dintre cele mai mari probleme. Fiind activă în mediul online, le-a povestit fanilor experiența prin care a trecut.

Mira a suferit o intervenție chirurgicală / foto: colaj Instagram
Mira a suferit o intervenție chirurgicală / foto: colaj Instagram

Mira a trecut printr-o experiență semnificativă în viața personală. Recent, artista s-a lăsat pe mâinile medicilor și a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-și corecta problemele de vedere. Cum este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține mereu la curent fanii cu evenimentele frumoase, cât și pe cele mai puțin frumoase din viața ei, a vorbit despre operația suferită.

Cântăreața s-a operat la ochi pentru a scăpa de ochelarii de vedere, căci nu îi putea purta mereu, mai ales la concerte. Mira se confrunta de mult cu această problemă, motiv pentru care, deși i-a fost frică, a apelat la ajutorul cadrelor medicale pentru a-i rezolva problemele cu vederea.

„În sfârșit o să văd și eu la concerte mai mult de rândul doi”

„Mie nu îmi vine să cred că m-am operat și astăzi este deja o zi de la operație. De astăzi, eu nu mai port ochelari, adică nu îmi vine să cred. În sfârșit o să văd și eu la concerte mai mult de rândul doi. Deja la distanță văd bine, de aproape e acum o problemă. (...) Acum aveți grijă ce scrieți, că o să văd”, a spus Mira, într-un videoclip publicat pe pagina sa de Instagram.

De asemenea, artista a dezvăluit că procedura a decurs fără niciun disconfort și că operația nu a fost una dureroasă: „Se pun picături anestezice, deci nu simți nimic, nicio durere în timpul intervenției. (…) Procedura asta pe care eu am făcut-o se numește Smile Pro. Am făcut procedura asta și mi-am dorit foarte mult să o fac pentru că este cea mai puțin dureroasă, e mult spus, pentru că nu doare deloc. În timpul intervenției, se simte ușoară presiune, iar după ce m-am operat, am simțit vreo jumătate de oră o usturime mică și un mic disconfort, după care nu am mai simțit nimic, am rămas așa doar cu ceață pe ochi câteva zile. Asta este tot”, a mai spus cântăreața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net