Cântăreața din România, părăsită de soț pentru una mai tânără. A fost înșelată cu 83 de femei: „S-a îndrăgostit”

Ultima actualizare:

Saveta Bogdan, renumită cântăreață de muzică populară, a trecut prin numeroase experiențe nefericite în dragoste, dar poate cea mai șocantă dintre ele este descoperirea infidelităților soțului ei. Acesta a avut relații extraconjugale cu nu mai puțin de 83 de femei, iar după 30 de ani de căsnicie a părăsit-o pentru o femeie mult mai tânără.

Saveta Bogdan, în tinerețe. Foto: arhiva.
Saveta Bogdan, în tinerețe. Foto: arhiva.

La doar 20 de ani a rămas văduvă

Saveta Bogdan nu a avut noroc în dragoste. A fost căsătorită de două ori, dar ambele căsnicii au avut un final nefericit. În prezent, ea trăiește o poveste de iubire alături de un avocat, cu care este împreună de 20 de ani. Cu toate acestea, cei doi nu au mai simțit nevoia să se căsătorească oficial, adoptând filosofia „mai răruț e mai drăguț”, după cum a spus artista.

Primul soț al Savetei Bogdan a murit la o vârstă fragedă. Saveta și-a găsit prima dragoste la 16 ani, fugind de acasă pentru a fi cu bărbatul iubit. S-au căsătorit la 18 ani, dar doar doi ani mai târziu, la 20 de ani, Saveta a rămas văduvă. Soțul ei a murit după ce a revenit din armată, unde fusese înrolat în Marină. „Ne-am căsătorit la 18 ani, apoi l-au luat în armată. Doi ani la Marină. A venit acasă și nu a mai durat mult și a murit. Eu am rămas văduvă. A murit, îi plăcea să bea. Abia împlinisem 20 de ani”, a povestit Saveta în podcastul lui Valentin Sanfira.

Și a doua căsnicie a artistei a fost dramatică

Cea de-a doua căsătorie a Savetei Bogdan a fost dramatică. După 30 de ani de mariaj, soțul i-a mărturisit că s-a îndrăgostit de o femeie cu 30 de ani mai tânără decât artista. Deși Saveta nu s-a opus acestei despărțiri, adevărul cutremurător a ieșit la iveală după divorț.

În momentul când fostul soț și-a făcut bagajele pentru a pleca de acasă, a cerut să-și ia jumătate din cărțile din casă. În timp ce fiica lor strângea cărțile, a găsit o listă cu numele tuturor femeilor cu care soțul Savetei avusese relații în timpul căsătoriei. Lista cuprindea 83 de nume, fiecare femeie fiind detaliată cu vârsta și locul unde s-a consumat relația.

Saveta a fost profund șocată de această descoperire. „Am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a declarat Saveta Bogdan la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net