Saveta Bogdan părăsește plaiurile mioritice. Ce surprize îi pregătește fiicei sale: „Am făcut deja și valiza”

#Exclusiv Click!

Saveta Bogdan (78 de ani) numără zilele până când o să ajungă în America, la fiica sa, Cătălina (47 de ani), ce este căsătorită de 15 ani, cu un bărbat din S.U.A. Contactată de Click!, îndrăgita cântăreață de muzică populară ne-a dezvăluit ce a pus în valiză pentru aceasta.

„Eu pe 15 iunie plec la Chicago, timp de două luni. Mai am puțin până atunci, dar chiar și așa o să mai am și cântare de 12 iunie, aici, în țară, plus că sunt și invitată la mai multe televiziuni. O să treacă repede timpul. Am făcut deja și valiza pentru America, i-am pregătit și pachetul fiicei mele și i-am pus de toate acolo.

Am vorbit cu ea la telefon și mi-a zis să îi cumpăr o bluză de dantelă că o voia foarte mult, i-am luat și vitamine, mai multe fețe de masă printre care o față de masă făcută chiar de mine în formă de cruciuliță. Plus că am pus la pachet și o pereche de pantaloni de in ce i-a uitat ea la mine, vara trecută, și voia să îi aduc mai ales că au venit acum și căldurile…nu e ușor”, a declarat Saveta Bogdan, pentru Click!

Semințe de leuștean și pătrunjel, pe listă

Saveta Bogdan ne-a mai spus și faptul că nu doar lucruri materiale îi duce fiicei sale în America:

„Vreau să îi mai pun în valiză, la cală, dar nu știu dacă am voie așa ceva, niște semințe de leuștean și pătrunjel, semințe de cartofi pentru semănat pentru că mi-a spus ginerele meu că a săpat deja grădina și mă așteaptă să le răsădesc eu că am mână bună și să crească”.

Click! spune

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din România. Cu o voce de aur dar și mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreața nu a avut noroc în dragoste din cauză că a fost căsătorită de două ori, iar în prezent este cu un avocat de peste 20 de ani cu care nu și-a mai oficializat relația în fața lui Dumnezeu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Natalia Guberna png
julieta szonyi jpg
banner Irina Loghin
sabrina carpenter body roz instagram jpg
banner Doina Spătaru
image png
banner Mihai Traistariu
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net