Moș Crăciun s-a grăbit la Saveta Bogdan! Ce cadou i-a adus artistei de muzică populară

#Exclusiv Click!

A mai rămas puțin până când Moș Crăciun vine la copiii cuminți. Noaptea de Ajun, 24 spre 25 decembrie, este mult așteptată de prichindei, pentru că Moșul vine cu darurile pe care le-au trecut pe scrisoarea trimisă lui, prin poștă, tocmai în Laponia. Însă, pe lângă cei mici, și adulții se bucură de această perioadă frumoasă, după cum chiar ne-a dezvăluit Saveta Bogdan (77 de ani):

„Moș Crăciun a fost mai grăbit anul ăsta la mine. A venit deja! Am primit de la el o bluză și multe farduri. M-am bucurat foarte mult”.

Artista ne-a mai spus și faptul că anul acesta petrece Sărbătorile alături de partenerul său avocat cu care este împreună de mai bine de douăzeci de ani:

„Anul acesta o să fiu împreună, de Sărbători, cu iubitul meu avocat. Fiica mea nu o să fie alături de mine, dar o să ne auzim, o să ne vedem prin Skype cu ea, cu ginerele meu. Îi arăt lui bradul și toate cele, mă înțeleg perfect cu el. O să plec, la anul, la ei, în mai, și o să stau până la finalul lui august”.

Liniște și muncă

Cântăreața ne-a mai spus că atunci când nu este pe scenă sau invitată la o emisiune de televiziune acordă o atenție sporită treburilor din casă:

„Mi-am cumpărat deja varză murată pentru sarmale, să am totul pregătit aici lângă mine, în casă. O să am de toate pe masa de Crăciun: sarmale, chec, salată de boeuf, cozonac, caltaboș. Eu o să le prepar, îmi place să gătesc. Cât privește programul meu de Revelion, pot spune că o să muncesc ca în fiecare an. Am trei locuri unde o să cânt și mă bucur tare mult că este activitate și totul și-a revenit la normal”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net