Saveta Bogdan, șoc când a văzut factura de gaze: «Stau cu cojocul pe mine»

Românii se confruntă în această perioadă cu o problemă majoră: scumpirile la gaze și la lumină. Și vedetele au fost afectate de aceste noi măsuri, printre care Saveta Bogdan (75 de ani). Îndrăgita cântăreață de muzică populară a avut un șoc când a văzut factura la gaze.

Saveta Bogdan stă în casă cu haine groase din cauza frigului Foto: captură Antena Stars
Saveta Bogdan stă în casă cu haine groase din cauza frigului Foto: captură Antena Stars

Saveta Bogdan a dezvăluit că trece printr-o perioadă dificilă. Artista de muzică populară s-a văzut nevoită să stea îmbrăcată în haie groase de iarnă în propria casă, pentru a nu mai plăti facturi uriașe. Ea a dezvăluit că s-a trezit cu o factură uriașă de 800 de lei și că nu i-a venit să creadă când a văzut. 

Saveta Bogdan a spus că a băgat în priză un calorifer electric pentru a se încălzi și încearcă să economisească îmbrăcându-se foarte gros, în haine în care în mod normal ar ieși afară. 

"Mi-a venit 800 de lei. Căldura nu este cum trebuie, iar eu am băgat în priză un calorifer electric. În baie e foarte frig de nu poți să te speli. Mi-a venit 800 de lei, aici am 600 de lei, dar eu am fost plecată și în America. Am fost acolo, am făcut în scris, aștept rezultatul", a mărturisit Saveta Bogdan la Antena Stars. 

Saveta Bogdan vrea să plece din țară

De asemenea, artista a dezvăluit că vrea să plece din țară, după ce fiica ei i-a propus să se mute la ea. În ultima perioadă nu a mai avut spectacole, astfel că nu prea se mai descurcă din punct de vedere financiar.

''Noi nu avem cântări, am avut de Sărbători, am avut de Crăciun și săptămâna trecută. În seara asta n-am nimic, dacă aveam era foarte bine. Fata mi-a zis că dacă n-oi avea că îmi trimite ea. Acum mai am banii pe care i-am luat de Revelion. Sunt vremuri destul de grele, sperăm să ne descurcăm cumva.'', a mai spus Saveta Bogdan.

Recent și alți artiști s-au plâns de facturile mult prea mari la gaze. Mihai Trăistariu s-a declarat revoltat după ce a aflat că are de plătit o facutră de peste 2.300 de ron. Artistul a mărturisit că are de gând să facă economii drastice pentru

Și Oana Roman s-a plâns că i s-a dublat factura la gaze în ultima perioadă. Fiica fostului premier Petre Roman a mărturisit că are de plătit în jur de 1.500 de lei pe gaze. Vedeta a spus că are un contract nou și nu a ştiut exact ce urma să se întâmple

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net