Saveta Bogdan s-a împăcat cu Elena Merișoreanu. «Am căzut ca proasta în plasa Mariei Dragomiroiu»

Ultima actualizare:

    Saveta Bogdan și-a cerut scuze în direct de la Elena Merișoreanufoto: arhiva personală
Saveta Bogdan și-a cerut scuze în direct de la Elena Merișoreanufoto: arhiva personală

Erau pe punctul să se întâlnească la tribunal, dar s-au răzgândit. Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu au îngropat securea războiului în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D, după ce s-au certat ca la ușa cortului în urmă cu doar o lună, adresându-și injurii.

În postul Paștelui, muzica românească s-a aflat pe un butoi cu pulbere! Totul a început de la Maria Dragomiroiu, care a atacat-o pe Elena Merișoreanu în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, numind-o “mincinoasă, bârfitoare și invidioasă”.

Scandalul însă nu s-a oprit aici. În horă a intrat și Saveta Bogdan, care s-a făcut foc și pară după ce Elena Merișoreanu a acuzat-o că ar fi dansat la bară. Aflată de partea Mariei Dragomiroiu, Saveta Bogdan a ieșit public și a declarat că Elena Merișoreanu ar fi despărțită de ani buni de soțul ei, colonelul Viorel Croitoru.

Elena Merișoreanu a reacționat dur și și-a sunat avocații pentru a o acționa în judecată pe Saveta Bogdan.

Citește și:

Scandal murdar între Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan. Au apărut imaginile cu Saveta dansând în lenjerie sexy, la bară, cu un gigolo!

Saveta Bogdan și-a cerut scuze public

Lovitură de teatru însă! Scandalul nu a mai ajuns la tribunal, căci Saveta Bogdan a decis să-și ceară public scuze, marți, 18 mai, în emisiunea “Teo Show” de la Kanal D. Ca să scape cu fața curată din scandal și să nu fie târâtă în instanță, Saveta Bogdan a dezvăluit că Maria Dragomiroiu ar fi fost cea care a pus-o să-i atace familia Elenei Merișoreanu.

“Am picat la mijloc că proasta! Maria Dragomiroiu m-a pus să spun că Elena e divorțată de soțul ei! Ea m-a trimis să spun în emisiune și după aceea nu a mai recunoscut. Am căzut ca proasta în plasa Mariei. Mama mi-a venit în vis și mi-a zis să nu mă cert, să plec capul. De-aia am venit acum să-mi cer scuze de la Elena”, a declarat Saveta Bogdan, în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.

Citește și:

Saveta Bogdan se apără, după ce Elena Merişoreanu a făcut-o "dansatoare la bară": "E un trucaj"

Elena Merișoreanu: ”Dacă Maria Dragomiroiu ți-ar fi spus să te arunci în fântână, te aruncai?”

Prezentă și ea în emisiune, Elena Merișoreanu i-a acceptat într-un final scuzele Savetei Bogdan, însă a spus că nu va putea uita prea ușor jignirile aduse de colega de breaslă. Merișoreanu a decis totuși să renunțe la procesul cu Saveta Bogdan. “Eu sunt creștină și Dumnezeu ne-a învățat să iertăm. Dacă Maria Dragomiroiu ți-ar fi spus să te arunci în fântână, te aruncai? Te iert, dar nu pot să uit! Familia mea e foarte revoltată. Atunci soțul meu era în spital cu Covid, cu plămânii 80% afectați, și s-a supărat foarte rău când s-a auzit că noi am fi divorțați”, i-a spus Elena Merișoreanu Savetei Bogdan, la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
oana si mioara roman colaj instagram jpg
Cu ce forțe noi a început artistul sezonul 20 al show-ului „Te cunosc de undeva”!
banner Victoria Raileanu png
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net