Saveta Bogdan, secretele relației cu iubitul tinerel! Cum se menține cochetă

Ultima actualizare:

Interpreta de muzică folclorică Saveta Bogdan a ajuns la o vârstă respectabilă, de 76 de ani, însă reușește să se mențină în continuare tânără, atât în exterior, cât și pe interior. Artista a confirmat recent că se iubește cu un bărbat mai tinerel, mărturisind și care sunt secretele sale de frumusețe!

Saveta Bogdan este o artistă apreciată de public, care pe lângă priceperea sa în domeniul muzical știe și cum să își facă apariția pe scenă! Îndrăgita cântăreață are propriul ritual de înfrumusețare, pentru a se asigura că aparițiile ei sunt mereu la înălțime.

Citește și: Saveta Bogdan, tratamente cu aur la 75 de ani

Secretele Savetei Bogdan: artista poartă perucă!

Cu toate acestea, se pare că vedeta muzicii populare s-a confruntat cu pierderea părului natural, astfel că este nevoită să poarte perucă pe sub batic, atunci când se afișează în straie populare. Asumată în această privință însă, Saveta Bogdan apare mereu cu o coafură impecabilă, fiind o doamnă extrem de cochetă.

Dau cu o cremă bună, mă demachiez cu lăptișor de matcă, ăla antic, vechi și de demult. Îmi fac scrub pentru față cu zaț de cafea. Îmi mai fac mască cu gălbenuș de ou și miere, pentru față, și pun și un pic de lămâie.”, a dezvăluit cântăreața.

Citește și: Saveta Bogdan și-a serbat ziua de naștere! Cântăreața a împlinit 76 de ani

Saveta Bogdan se iubește cu un bărbat mai tânăr

Se pare că metodele de îngrijire ale artistei dau roade, având în vedere că aceasta a confirmat că are de ceva vreme în viața ei un bărbat mai tânăr cu 20 de ani, de meserie avocat, care îi este alături la bine și la greu.

Am pe cineva să mă încălzească, dar nu în fiecare zi. Mai răruț că este mai drăguț. De Ziua Îndrăgostiților a venit domnul avocat și mi-a adus flori și o bluză roșie cu paiete. I-am luat și eu lui o bluză.

Dar faptul că a venit, și că am pe cineva, mă face să mă simt bine. El are doi copii, este divorțat și suntem împreună de 20 de ani. Nu ne-am căsătorit, avem doar așa, o relație. Mă întreabă dimineața ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Vorbim și la 2 noaptea.”, a mărturisit artista, pentru Ciao.

Saveta Bogdan, două mariaje eșuate, cu violență fizică

Saveta Bogdan și actualul ei partener au ales însă să nu se căsătorească, după ce artista a trecut deja prin două mariaje eșuate. Pentru primul soț a fugit de acasă la doar 16 ani, însă viața lângă bărbatul respectiv a fost una grea. Saveta Bogdan a ales să divorțeze după 5 ani, din cauza posesivității excesive și a violenței partenerului său.

Interpreta dezvăluia în urmă cu ceva vreme și care au fost motivele care au dus din nou la divorț, în cazul celui de-al doilea soț, Constantin Ene, alături de care are și o fiică. Aceasta nu a scăpat de violență nici în cea de-a doua căsnicie!

A doua căsătorie a fost mai proastă decât prima. Am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. 

Fata (fiica lor n.r) a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecarei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă. (..)

Ne certam mereu, iar într-o seară el m-a împins într-un şifonier. În cădere, cheia mi s-a înfipt exact în cap. Am fost la spital, mi s-au pus două copci.”, povestea Saveta Bogdan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net