Saveta Bogdan și-a serbat ziua de naștere! Cântăreața a împlinit 76 de ani

Cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan și-a serbat ziua de naștere duminică, 16 ianuarie. Artista a invitat mai mulți prieteni pentru a celebra împreună acest eveniment, însă a explicat că numărul a fost unul restrâns din cauza pandemiei. 

Saveta Bogdan a împlinit 76 de ani Foto: Arhivă personală
Saveta Bogdan a împlinit 76 de ani Foto: Arhivă personală

Saveta Bogdan a împlinit duminică vârsta de 76 de ani. Mai mulți apropiați de-ai vedetei au venit în vizită pentru a sărbători acest eveniment, iar cântăreața a povestit cum s-a desfășurat petrecerea. Aceasta s-a pregătit temeinic pentru musafirii săi, mergând la cumpărături pentru a îi surprinde cu un fel de mâncare special.

Saveta Bogdan a împlinit 76 de ani

Eu am ieșit acum să fac niște cumpărături că am niște musafiri care vin pe la ora 15.00. Mă simt foarte bine, ca la 20 de ani”, a dezvăluit Saveta Bogdan la Antena Stars.

Cântăreața a explicat că se simte în continuare tânără și că nu are idee când s-au scurs anii atât de repede. De asemenea, Saveta Bogdan a dezvăluit că are parte de mulți prieteni buni care i-au urat „La mulți ani”, telefonul sunându-i încă de cum s-a crăpat de ziuă.

Mie nu îmi vine să cred când au trecut anii ăștia. Faptul că am activitate, cânt, umblu, circul, Dumnezeu mă ține sănătoasă. Fratele meu, sora mea din Italia, au fost foarte mulți care mi-au urat „La mulți ani!”. De azi dimineață sună, de la 4, încontinuu, nici nu am putut să dorm”, a povestit Saveta Bogdan.

Cât despre preparatul pregătit pentru musafiri, Saveta le-a pregătit acestora un fel de mâncare care este considerat o delicatesă culinară.

Acum ziceam să le fac o limbă de vacă, am tăiat-o și vreau să o fac cu măsline. Am o ciorbă. Fratele meu o să vină, am o vecină care mă iubește foarte tare, o să vină și ea. N-am invitat foarte multă lume pentru că nu vor oamenii să vină din cauza virusului ăsta”, a mai declarat solista. 

Recent, cântăreața de muzică populară s-a declarat extrem de nemulțumită de suma pe care a primit-o pe factura la gaze. Se pare că această problemă devine una tot mai proeminentă în țara noastră, mai multe persoane publice plângându-se de acest aspect. 

De asemenea, artista de muzică populară a dezvăluit că s-a văzut nevoită să stea îmbrăcată în haie groase de iarnă în propria casă, pentru a nu mai plăti sume colosale. Totodată, Saveta Bogdan a mărturisit că își dorește să părăsească România și să se mute la fiica ei. Acest lucru mai ales după ce în ultima perioadă nu prea a mai avut spectacole, astfel că îi este greu să se descurce din punct de vedere financiar.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net