Ce truc de înfrumusețare folosește Saveta Bogdan pentru a avea tenul fin la 77 de ani. E la îndemâna oricui!

#Exclusiv Click!

Saveta Bogdan (77 de ani) este una dintre cele mai joviale artiste din folclorul românesc! Însă, pe lângă vocea pe care i-a dat-o Dumnezeu și prezența de spirit pe care o are de fiecare dată, artista știe că atunci când ești în lumina reflectoarelor trebuie să arate impecabil. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit ce trucuri de înfrumusețare are pentru a avea un ten luminos și fresh.

„Mereu am grijă de fața mea și pentru asta nu fac eforturi financiare mari. Eu la vârsta mea nu am riduri. Tot timpul mă dau pe față cu o cremă plus că în fiecare seară eu mă demachiez ori cu demachiant, soluție, ori cu servețe. Mai am un ritual, înainte să am un eveniment fac o pastă acasă dintr-un gălbenuș de ou și puțină zeamă de lămâie, le amestec, după le pun pe față. Las timp de zece minute după care mă spăl după care mă dau cu o cremă hidratantă, normală, ce conține miere de albine, atâta tot”, a declarat Saveta Bogdan pentru Click!

Mereu cu cremele după ea

Îndrăgita cântăreață de muzică populară ne-a mai mărturisit că atunci când merge la fiica sa, Cătălina (47 de ani), în Chicago, își mai dă pe față cu câte o cremă scumpă, dar tot nu sunt atât de bune ca ale ei:

„Când mă duc la fiica mea în America atunci mă mai dau pe față cu creme mai scumpe sau îmi pun o mască mai scumpă pe față dar am observat că de la ele mă irit. Însă, chiar și așa, de multe ori îmi iau crema mea cu miere de albine și mă dau cu ea”.

Click! spune

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din România. Cu o voce de aur dar și mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreața nu a avut noroc în dragoste din cauză că a fost căsătorită de două ori iar în prezent este cu un avocat de peste 20 de ani cu care nu și-a mai oficializat relația în fața lui Dumnezeu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net