Cine este româncă surprinsă alături de starul Michele Morrone. Cu ce ocupă Bogdana Tancău, bruneta superbă care l-a însoțit pe actor în Grecia

Michele Morrone, celebrul actor cunoscut pentru rolul său din seria de filme „365 de zile”, a fost surprins recent în compania unei românce, pe străduțele din Mykonos, Grecia. Este vorba despre Bogdana Tancău, considerată una dintre cele mai frumoase și sexy femei din România. Românca este antrenoare de fitness și se mândrește cu o siluetă de invidiat.

Cine este Bogdana Tancău, românca surprinsă alături de actorul Michele Morrone / foto: colaj Click!
Cine este Bogdana Tancău, românca surprinsă alături de actorul Michele Morrone / foto: colaj Click!

Cu toate că nu se știe încă dacă Michele Morrone, actorul devenit cunoscut publicului larg pentru rolul din filmul „365 de zile”, mai formează sau nu un cuplu cu Moara Sorio, deși încă are poze cu ea pe rețelele sociale, cert este că a fost surprins recent alături de românca Bogdana Tancău în Grecia, conform cancan. Tânăra este considerată cea mai sexy antrenoare de fitness din România.

Este, de asemenea, una dintre cele mai urmărite antrenoare din țară pe rețelele de socializare, având aproape 100.000 de prieteni virtuali pe pagina sa personală de Instagram. Românca a reușit cu timpul să își facă o adevărată comunitate online care-i urmează sfaturile în materie.

Bogdana Tancău este cea mai sexy antrenoare de fitness din România

În prezent, Bogdana Tancău se dedică fitness-ului, are propria sală unde oferă antrenamente personalizate și publică adesea fotografii cu ea din sală, dar și transformările clientelor care apelează la serviciile ei. Lucrează online cu femei care își doresc să își schimbe aspectul fizic, iar rezultatele vorbesc de la sine. De altfel, având în vedere frumusețea și silueta ei de invidiat, nu este de mirare că a fost surprinsă în compania celebrului actor Michele Morrone.

De asemenea, nu este prima româncă despre care s-a susținut că ar fi avut legături amoroase cu faimosul star din „365 de zile”. În trecut, Nikita declara că îl cunoaște destul de bine pe actorul italian și că a fost împreună cu el, la un moment dat. Atunci, declarațiile  făcute au fost baza unui lung șir de ironii pe Internet, nu puțini fiind cei care s-au îndoit de credibilitatea vorbelor ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net