Mititelu Junior, în extaz alături de Theo Rose la ziua lui! Cât de frumoasă este noua lui iubită, Angelina Jolie de România!

Petrecerile se țin lanț în familia Mititelu, în ultima vreme. După ce tatăl său, Adrian Mititelu, a dat mare party după ce a fost eliberat din închisoare, acum a venit rândul juniorului să dea chef calificat, la fițe, în Herăstrău, de ziua lui. Prințișorul Craiovei a împlinit 25 de ani! 

image
Adrian Mititelu Junior are lipici la femei frumoase

A fost mare paranghelie aseară, într-un local celebru din Herăstrău! Toată lumea bună a Capitalei, băieți de bani gata și domnișoare cunoscute de oraș, s-a strâns să-l serbeze pe Adrian Mititelu Junior, alias „Prințișorul Craiovei”. 

image
Adrian Mititelu, alături de fiul lui, juniorul!

Cunoscutul fiul al lui Adrian Mititelu a împlinit 25 de ani și a dat o petrecere monstruoasă, în compania prietenilor săi, Răducu Mazăre, Vasile Geambazi sau Beinur Nuredin. 

Șampania a curs în valuri, iar Theo Rose, preferata sărbătoritului, a fost chemată să întrețină atmosfera. Cheful a continuat până în zori, iar artista a fost acompaniată de Bogdan de la Ploiești. 

În centrul atenției au fost Mititelu Junior și noua lui iubită, Andra, o brunetă cu ochi verzi frumoasă foc, supra-numită Angelina Jolie de România. Mititelu junior e îndrăgostit lulea de brunetă și îi satisface noii sale iubite cele mai extravagante pofte.

E îndrăgostit lulea de Angelina Jolie de România! 

Tânăra care i-a sucit mințile fiului patronului de la FC U Craiova 1948 se numește Andra Lotsopa și este chiar superbă. Nu o zicem noi, o zice Instagramul, cum vine vorba. 

Prințișorul Craiovei a cunoscut-o pe Andra Lotsopa, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”(2017), după ce s-a mutat la București, atunci când tatăl său s-a aflat în închisoare. 

Andra Lotsopa este o brunetă superbă și este urmărită de peste 60.000 de oameni pe rețelele sociale. Cei doi au o relație de puțin timp. În mai, când a participat la podcastul “Fiță cu Adiță”, Mititelu junior a declarat că își căuta iubita potrivită, după ce încercase să-și găsească fericirea cu mai multe vedete și fete de oraș cunoscute în lumea mondenă.

Ultima cucerire de pe lista lui Mititelu junior înaintea Andrei a fost chiar Monica Hill, ex-logodnica lui Cătălin Botezatu . 

image
Andra Lotsopa, una dintre cele mai frumoase femei din România

Eu nu caut femeia potrivită, dacă mă lovește bine, dacă nu asta e. Mi-ar plăcea să am un copil, mă văd capabil să fiu părinte. Am cunoscut toate categoriile de femei, am avut relații și cu vedete”, a spus Mititelu Jr, invitat la podcastul “Fiță cu Adiță”.

Adrian Mititelu Jr. a patronat echipa FC U Craiova 1948 în perioada în care tatăl său s-a aflat în închisoare. 

Celebrul afacerist a fost eliberat din închisoare la începutul lunii iulie, după ce a executat 20 de luni din cei 3 ani. El a fost condamnat pe 5 noiembrie 2020, pentru evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea la Steaua, în 2011.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub silvia chifiriuc png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
colaj coolio png
FotoJet jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
Percheziţii domiciliare într-o amplă operaţiune cu 27 de suspecţi şi 100 victime nemţi la Vâlcea - fraude informatice Foto DIICOT
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg