A cheltuit 1 mil.€ ca să arate precum Kim Kardashian! Toată lumea o confundă pe stradă

Adevărata Kim Kardashian
Adevărata Kim Kardashian

Un model de pe Instagram a cheltuit aproximativ 1 milion de euro ținând încercând să țină pasul cu soția lui Kanye West. Kim Kardashian susține că arată în mod natural cu celebra brunetă, dar că și-a adus îmbunătățiri cu botox și acid hialuronic.

Chaly, care locuiește în Londra, a cheltuit o avere pe haine și accesorii de designer. De asemenea, își păstrează tinerețea cu ajutorul Botoxului și a injecțiilor cu acid hialuronic, pentru a încetini procesul de îmbătrânire, relatează Daily Star.

„Mi-am dat seama că semăn cu ea imediat ce am văzut o fotografie cu ea. Am început să o urmăresc pe Instagram și am fost ca„ oh, Doamne, sunt eu ”... Avem de fapt un stil foarte asemănător și tot ce văd pe ea vreau să port. Am dat o avere pe genți, în special. Cred că am cheltuit mii de euro. Întotdeauna trebuie să îmi schimb geanta pentru că trebuie să țin pasul cu surorile Kardashian”, a povestit ea.

Chaly se mândrește că seamănă cu idolul ei
Chaly se mândrește că seamănă cu idolul ei

Familia este îngrijorată din cauza cheltuielilor

Chaly a cheltuit 4.000 de euro pe o rochie Balmain pe care a purtat-o ​​idolul ei. De asemenea, a topit aproximativ 7.000 euro pe o haină Givenchy și tocuri de 1.000 de euro care se potrivesc stilului lui Kim. Dar cea mai mare obsesie a sa pare să fie colecția ei de genti, care include accesorii Louis Vuitton și un articol Givenchy în valoare de 4.000 de euro.

„Sunt un influencer, așa că trebuie să fiu mereu la modă. În fiecare sezon trebuie să-mi schimb hainele, așa că am cheltuit o avere ... Prietenii și familia îmi spun că trebuie să mă opresc.. Am cheltuit atât de mult pe haine și înfățișarea mea încât sunt mereu îngrijorați. ", a mai spus Chaly, care are în jur de 750.000 de fani pe Instagram.


    Adevărata Kim Kardashianfoto: Instagram
Adevărata Kim Kardashianfoto: Instagram
cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
cub mircea baniciu png
FotoJet jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
Senatorul PSD Niculae Badalau la sediul Directiei Nationale Anticoruptie foto Marian Iliescu
Catalin Botezatu png
image
image
image
image
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg