A ieșit să plimbe cățelul îmbrăcată doar în lenjerie intimă! Toată lumea s-a oprit să se uite la ea

Ce apariție! Actrița Phoepe Price (51 de ani) a întors toate privirile, pe o stradă din Alabama, SUA. Vedeta americană a ieșit să își plimbe câinele într-un cărucior, îmbrăcată în lenjerie intimă roșie și un dres de plasă, în aceeași nuanță.

Phoebe Price a ieșit pe stradă îmbrăcată într-un body roșu, cu un câine în cărucior
Phoebe Price a ieșit pe stradă îmbrăcată într-un body roșu (Foto: Profimedia)

Phoebe Price, care se laudă cu o avere de 5 milioane de dolari, a purtat un body din dantelă, cu un decolteu generos, care a atras toată atenția. Focoasa roșcată s-a ferit de soare cu o pălărie roșie și de frig cu un fular gros.

 În picioare, Price a purtat o pereche de cizme înalte până la genunchi, cu toc cui. Cățelul ei, un Yorkshire pe nume Arnold, a stat cuminte în cărăciuor și nu a fost deranjat de atenția primită de stăpâna lui. Dealtfel, vedeta îl ia cu el peste tot și îl folosește drept „accesoriu” în toate ședințele ei foto. Phoebe Price s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile, inclusiv la piață, după ce a cumpărat un buchet de flori. 

Phoebe Price, fotografiată din toate unghiurile (Foto: Profimedia)
Phoebe Price, fotografiată din toate unghiurile (Foto: Profimedia)

Cine este Phoebe Price și în ce filme a jucat

Phoebe Price s-a născut în 1972, în Alabama. Ea a cochetat cu lumea modellingului de mică, iar apoi și-a dorit să devină actriță la Hollywood. Deși a încercat să ajungă celebră, actrița a avut doar roluri mici, rămânând o celebritate de clasa D. Phoebe Price a jucat în mai multe filme de la Hollywood, printre care comedia SF „Paul”, „Broken” Blood”, „The Victim” și „Roberto”. Ea a apărut și într-un episod din „Dosarele X”. De cele mai multe ori, Phoebe Price apare în presă datorită ținutelor sumare pe care le poartă în public. În timpul grevei actorilor de la Hollywood, ea s-a prezentat la protest tot în lenjerie intimă și, evident, tot cu animalul de companie după ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net