Un mare actor a fost găsit mort la gară! A jucat în „Star Wars” și „Harry Potter”

Ultima actualizare:

Actorul britanic Paul Grant, care a interpretat rolul lui Ewok în „Întoarcerea lui Jedi” din „Războiul Stelelor” și a interpretat de asemenea rolul celebrului spiriduș în seria „Harry Potter”, a murit la vârsta de 56 de ani, după ce a fost găsit prăbușit în fața unei gări din Londra.

Actorul Paul Grant a murit la 56 de ani. Foto: Facebook/Paul King Grant
Actorul Paul Grant a murit la 56 de ani. Foto: Facebook/Paul King Grant

Grant a fost găsit în afara gării King's Cross, în nordul Londrei.

Un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanță din Londra a declarat: „Am fost chemați joi, 16 martie, la ora 14.08, pentru a afla informații despre un incident la stația St Pancras, Euston Road.

„Am trimis un echipaj de ambulanță și un medic. Am tratat un bărbat la fața locului și l-am dus cu prioritate la spital”.

El a fost declarat mort luni la ora 3.49, dar medicii spun că era deja în moarte cerebrală, după prăbușirea sa în stradă care a avut loc joi, săptămâna trecută. Cauza morții nu a fost dezvăluită.

Grant este cunoscut din rolurile Ewok în Întoarcerea lui Jedi, alături de Harrison Ford și Mark Hamill și spiridușul din Harry Potter și Piatra Filosofală. El a apărut, de asemenea, în Labyrinth în 1986 alături de David Bowie și Jennifer Connelly. Actorul a servit și ca dublu cascador în Labyrinth.

Printre altele Grant a avut roluri cinematografice și în Legend, filmul lui Tom Cruise din 1985, dar și în filmul Willow din 1988.

„Am inima zdrobită”

Fiica sa, Sophie Jayne Grant, a confirmat moartea actorului pentru Sky News.

„Am inima zdrobită... Nicio fată nu merită ca tatăl lor să moară... Era atât de cunoscut și iubit [pentru munca lui]. A plecat prea devreme”.

În urma lui au rămas iubita Maria Dwyer, cele două fiice și un fiu, precum și copiii și nepoții săi vitregi.

Dwyer i-a adus un omagiu actorului, spunând: "Paul a fost dragostea vieții mele. Cel mai amuzant bărbat pe care îl cunosc. Mi-a făcut viața completă. Viața nu va fi niciodată la fel fără el".

Stacey, fiica vitregă a lui Grant, a creat o pagină Go Fund Me pentru a strânge fonduri pentru înmormântarea lui.

Paul Grant avea antecedente de dependență de consum de droguri și alcool și, în 2014, a spus că și-a aruncat toți banii obținuți din filme pe droguri și alcool.

image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png