A murit Kirstie Alley, celebra actriță din Cheers și Look Who’s Talking. De ce boală a suferit

Ultima actualizare:

A murit actrița Kirstie Alley. Câștigătoare a unui premiu Emmy pentru rolul din serialul de televiziune „Cheers”, vedeta s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani.

Kirstie Alley, actrița din „Cheers” și „Uite cine vorbește”, a decedat, au anunțat copiii săi, True și Lillie Parker, pe rețelele de socializare, transmite CNN. Vedeta fusese diagnosticată recent cu cancer și era tratată la Moffitt Cancer Center din Florida, a dezvăluit familia ei.

Doliu la Hollywod! A murit Kirstie Alley

Copiii actriței au anunțat că Alley a murit „după o luptă cu cancerul, descoperit recent”, scrie The Guardian. William „True” Stevenson și Lillie Price Stevenson au transmis un mesaj emoționant pe contul de Twitter al vedetei.

„Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, feroce și iubitoare a murit după o luptă cu cancerul, descoperit de curând.

A fost înconjurată de familia apropiată și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare. Suntem recunoscători echipei incredibile de medici și asistente de la Moffitt Cancer Center pentru îngrijirea acordată.

Bucuria și pasiunea mamei noastre pentru viață, pentru copiii, nepoții și numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei eternă de a crea, au fost de neegalat și ne lasă inspirați să ne trăim viața la maxim, așa cum a făcut-o și ea.

Vă mulțumim pentru dragostea și rugăciunile voastre și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste momente dificile.”, scrie în declarația transmisă de familie.

Mesajul lui John Travolta, colegul lui Kirstie Alley în „Look Who’s Talking”

Starul John Travolta, prietenul lui Alley și colegul ei de platou din Look Who’s Talking, a adus un omagiu actriței. „Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc Kirstie”, a scris celebrul actor.

Kirstie Alley a avut o carieră fabuloasă

Kirstie Alley s-a născut în Kansas, în 1951. A dat lovitura în 1987, atunci când s-a alăturat distribuției serialului Cheers, interpretând-o pe Rebecca Howe, noul manager al barului. Alley a fost distribuită după ce Shelley Long a decis să părăsească serialul.

Alley avea să câștige Globul de Aur și un Emmy pentru rolul ei din Cheers. În 1994 a câștigat al doilea premiu Emmy pentru rolul unei mame a unui copil autist în filmul făcut pentru televiziune David’s Mother.

De-a lungul anilor 1980 și 1990, Kirstie Alley s-a bucurat de o popularitate foarte mare. Actrița a jucat filme precum Star Trek II: The Wrath of Khan, Summer School, Drop Dead Gorgeous, Deconstructing Harry și Look Who’s Talking.

În partea a doua a carierei a fost prezentă în multe reality show-uri, după ce a slăbit 34 kg. A participat la emisiunile Dancing with the Stars, Celebrity Big Brother din Marea Britanie și The Masked Singer.

A fost căsătorită de 2 ori

În 1970, Alley s-a căsătorit cu iubitul ei din liceu, Bob Alley. Cei doi au divorțat în 1977. După 6 ani, actrița s-a căsătorit cu actorul Parker Stevenson, alături de care a adoptat doi copii. Din păcate, nici acest mariaj nu a rezistat, Alley și Stevenson divorțând în 1997.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net