Fanii Batman sunt în doliu! A murit actorul Kevin Conroy, cel care a dat viață personajului ani la rând

Actorul Kevin Conroy, cel considerat de mulți ca fiind, «Batman-ul absolut» a murit la vârstă de 66 de ani, a confirmat reprezentantul artistului Gary Miereanu. Franciza Batman a pierdut o figură emblematică, care captivat ani la rândul fanii cu interpretarea super-eroului în cea mai celebră serie de animație. 

Kevin Conroy sursa FOTO Instagram
Kevin Conroy sursa FOTO Instagram

Kevin Conroy s-a stins din viață joi 11 noiembrie, după o lungă luptă cu cancerul. Compania DC Comics a confirmat vestea și l-a omagiat pe actor pe site-ul oficial. 

Kevin a fost un perfecționist. De câteva generații, el a fost Batmanul absolut. A fost unul dintre acele scenarii perfecte în care am găsit omul potrivit pentru un rol de excepție, iar publicul a fost cel care a avut de câștigat.”, declarat un reprezentant DC Comics. 

Regretatul actor a dat viață personajului de animație Batman și alter-ego-ului său, Bruce Wayne, în cea mai de succes serie de animație, “Batman: The Animated Series”. Vocea joasă, plină de dramatism și expresivitate a lui Batman, în interpretarea lui Kevin Conroy, a creionat un personaj extrem de complex ce a devenit mai târziu o sursă de inspirație pentru actorii Christian Bale sau Robert Pattinson, care l-au jucat super-erou pe marile ecrane.

Secretul despre viața personală a lui Kevin Conroy și conexiunea cu Batman

Kevin Conroy a simțit o conexiune foarte puternică cu cel mai popular personaj al său și dintr-un alt motiv: la fel ca Bruce Wayne, și-a ascuns nesiguranța în spatele unei măști. Conroy era homosexual și i-a fost dificil să recunoască public acest aspect din cauza homofobiei din industrie. Totuși rolul din Batman l-a ajutat să-și găsească puterea interioară de a se arăta lumii într-o manieră autentică, fără să ascundă aspectul legat de orientarea sa sexuală. 

Kevin Conroy a apărut în peste 400 de episoade din seria de animație Batman, iar în filmul «The Dark Night» l-a jucat într-o secvență pe întunecatul erou. 

Kevin Conroy a absolvit cea mai prestigioasă școală de actorie

Înainte de a fi vocea personajului Batman, Conroy a absolvit cursurile de actorie din cadrul renumitei academii de artă Julliard. Conroy a apărut de-a lungul vremii în adaptări ale operelor lui Shakespeare de la „Hamlet” la „Regele Lear”, pe scena teatrului Old Globe din San Diego. A apărut și pe Broadway în „Lolita” și „Eastern Standard”.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
Anamaria Prodan
caine covid carantina china foto twitter jpg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
infidelitate 0 jpeg
shutterstock 414106915 jpg
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg