A murit un actor din serialul „Friends". Aparițiile lui au fost mereu savuroase

7 mai 2022

Unul dintre actorii simpatici din celebrul serial Friends s-a stins din viață. Mike Hagerty, cunoscut pentru personajul adminstratorului Treeger, a decedat la vârsta de 67 de ani.

image
Mike Hagerty a avut mai multe apariții în serialul Friends

Actorul Mike Hagerty a avut o carieră bogată. A avut multe apariții în seriale, iar recent putea fi vizionat în producția „Somebody, Somewhere”, care a avut premiera anul acesta pe HBO.

Actrița Bridget Everett, care joacă rolul principal în „Somebody Somewhere”, a anunțat  vestea tragică pe Instagram. Cauza morții actorului nu este cunoscută momentan.

„Cu mare tristețe, familia lui Michael G. Hagerty i-a anunțat moartea ieri la Los Angeles. Un actor iubit, dragostea lui pentru orașul natal, Chicago, și pentru familia sa a fost piatra de temelie a vieții sale”, a scris actrița. 

A murit actorul Mike Hagerty. Era cunoscut pentru aparițiile din ”Friends”, dar și pentru serialul „Somebody Somewhere”

Mike Hagerty l-a interpretat Ed Miller, tatăl personajului jucat de Bridget Everett în serialul produs de HBO.

„L-am iubit pe Mike din momentul în care l-am cunoscut. Era atât de special. Cald, amuzant. Suntem devastați că a murit. Mike a fost adorat de întreaga distribuție și echipa din Somebody Somewhere. Gândurile noastre sunt la soția și familia lui”, a scris actrița.

Moment comic din Friends cu regretatul actor Mike Hagerty

Hagerty a devenit cunoscut după ce l-a interpretat pe administratorul Treeger, în serialul din anii '90, „Friends”. Actorul a apărut în 6 episoade.

Friends a reprezentat apogeul pentru actorul care a murit la vârsta de 67 de ani

Până la noua serie de televiziune produsă de HBO, actorul s-a bucurat de notorietate în primul rând grație aparițiilor din Friends, considerat de mulți cel mai bun serial de comedie (fanii lui Seinfeld vor contesta acest lucru).

Hagerty a debutat în 1983, dar aparițiile lui rămas în general discrete și scurte. A jucat, printre altele, în Brewster’s Millions, So I Married an Axe Murderer, Austin Powers: The Spy Who Shagged Me, Inspector Gadget, Rampage: The Hillside Strangler Murders și Thin Ice. 

stanga
dreapta
31312 jpg
122 jpg
443 jpg
FSGbL 2XoAI nLe jpg
FSGVjMgWYAAqYVS jpg
12363004 10153373940544576 6447341655162444612 o jpg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png
delia