A venit în lenjerie intimă pe covorul roșu. Imagini interzise cardiacilor

Helen Flanagan (33 de ani) a încins atmosfera joi, la un eveniment organizat de Playboy în Manchester. Superba blondă a venit pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie transparentă, de culoare neagră, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă din dantelă.

Helen Flanagan, într-o rochie transparentă și neagră
Helen Flanagan a purtat o rochie transparentă (Foto: Profimedia)

Helen Flanagan, cunoscută mai ales pentru serialul „Coronation Street”, s-a despărțit recent de  partenerul ei de viață, Scott Sinclair, alături de care are trei copii: fetițele Matilda (8 ani) și Delilah (5 ani) și băiețelul Charlie (2 ani). Acum, vedeta este singură și disponibilă, cel puțin oficial.

Cum se menține în formă Helen Flanagan

Chiar dacă a trecut deja prin trei sarcini, Helen Flanagan a rămas într-o formă fizică de invidiat. Vedeta face mult sport și se duce la sală aproape în fiecare zi. Cu toate acestea, ea a mărturisit în trecut că nu își numără caloriile și că a avut mai multă grijă la ce consumă în momentul când alăpta, pentru că nu voia să facă rău copiilor ei.

Nu sunt obsedată de citit etichetele produselor. Încerc să mănânc sănătos, dar nu mă restricționez. Dacă vreau să mănânc ciocolată, o voi face. Secretul este să nu exagerezi. Am evitat mâncarea de timp fast-food pe vremea când am alăptat și acum încerc să consum cât mai multe legume și fructe. Singura chestie este că nu îmi place să mănânc același fel de mâncare în fiecare zi. Mă plictisesc repede. În general, dimineața mănânc terci de ovăz cu fructe sau ouă prăjite și pâine.

La prânz, prefer un sendviș, o salată, paste sau supă. La cină, copiii mei vor spaghete Bolognese, așa că în general fac asta. În alte dăți, gătesc orez cu legume sau pește și risotto. Nu prea mâncăm multă carne”, a explicat vedeta, pentru yourhealthyliving.co.uk.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net