Actorul Bob Saget, găsit mort într-o cameră de hotel din Florida

10 ianuarie 2022

Actorul american Bob Saget, cunoscut mai ales pentru rolul său din sitcomul din anii 1980-1990 Full House (Casa plină), a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Florida. Anunțul a fost făcut de către poliția locală. 

article img
Bob Saget a fost găsit fără viață într-o cameră de hotel Sursă foto: Gettyimages

Poliţia a fost chemată la Ritz-Carlton Orlando „în legătură cu un bărbat inconştient într-o cameră de hotel”, iar după verificări s-a constat că acesta era actorul american Bob Saget. 

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img
article img

„Nu au fost găsite semne ale unui act criminal sau de consum de droguri”, a afirmat șeriful.

Cu toate acestea, polițiștii vor demara o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele morții celebrului actor

Mesajul a scris un mesaj pe Twitter cu puțin timp înaintea morții

Cu câteva ore înainte de anunţul morţii sale, actorul scria pe Twitter despre bucuria pe care a avut-o atunci când a urcat pe scenă în fața publicului din Jacksonville.

Mi-a plăcut spectacolul din seara asta de la @PV_ConcertHall din Jacksonville. Un public entuziast. Mulţumesc din nou lui @RealTimWilkins pentru prima parte.

Nu ştiam că am făcut un set de două ore în seara asta. Mă bucur că sunt din nou dependent de rahatul ăsta. Căutaţi pe BobSaget.com întâlnirile mele din 2022”, a fost mesajul scris de comediant cu puțin timp înainte de moartea sa subită. 

Familia a primit mesaje de condoleanțe

Canalul de comedie Comedy Central a scris un mesaj oficial prin care a transmis condoleanțe familiei îndurerate și a lăudat contribuția lui Bob Saget în domeniul cinematografiei. 

Bob Saget a fost un actor de comedie pe care l-am iubit şi care depăşea limitele. Ne va fi dor de el”, a scris canalul de televiziune Comedy Central pe contul său de Twitter.

Mesajul familei lui Bob Saget

Suntem devastați să confirmăm că iubitul nostru Bob a murit astăzi. El a fost totul pentru noi și vrem să știți cât de mult și-a iubit fanii, susținând spectacole live și aducând oameni din toate categoriile sociale împreună cu umorul său. Deși avem nevoie să ne fie respectată intimitatea în aceste moment, te invităm să ni te alături pentru a ne aminti dragostea și veselia pe care Bob le-a adus lumii”, a declarat familia Saget într-o declarație de presă.

A devenit faimos în rolul lui Danny Tanner

Bob Saget, 65 de ani, a devenit faimos jucându-l pe Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, gemenele fiind interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olsen, în foiletonul Full House. 

Sitcomul, care a fost difuzat din 1987 până în 1995, a avut o continuare difuzată de Netflix în perioada 2016-2020.