Actorul celebru care a avut o relație secretă cu Madonna. Cine i-a dat de gol: „Nu voi uita niciodată”

„Nu voi uita niciodată că m-a tras în dressingul lui și mi-a spus”. O actriță din serialul „Beverly Hills, 90210” a făcut o serie de dezvăluiri despre un fost coleg. Se pare că acesta s-a întâlnit în secret cu Madonna, iar relația celor doi s-a petrecut cândva în timpul filmărilor celor 10 sezoane ale serialului, care au avut loc între 1990 și 2000.

Actorul care s-a întâlnit în secret cu Madonna / foto: Arhiva Click!
Actorul care s-a întâlnit în secret cu Madonna / foto: Arhiva Click!

Actrița Tori Spelling i-a dezvăluit lui Jennie Garth, gazda podcastului „90210MG”, care explorează bârfele și poveștile din culise ale spectacolului de succes din anii '90, serialul „Beverly Hills, 90210”, că răposatul ei coleg, nimeni altul decât Luke Perry, a avut o relație recretă cu Madonna! Se pare că relația celor doi s-a petrecut cândva în timpul filmărilor celor 10 sezoane ale serialului, care au avut loc între 1990 și 2000.

„Nu voi uita niciodată că m-a tras în dressingul lui și mi-a spus. M-am simțit atât de încrezătore. O, Dumnezeule, îmi vorbește despre Madonna”, i-a mărturisit Tori Spelling lui Jennie Garth, relatează tabloidul american People.

Luke Perry a avut o relație cu Madonna

Luke Perry a avut o relație cu faimoasa artistă / foto : Arhiva Click!
Luke Perry a avut o relație cu faimoasa artistă / foto : Arhiva Click!

Astfel, potrivit actriței, Luke Perry și Madonna au fost implicați într-o poveste de dragoste și obișnuiau să se întâlnească când ea și răposatul actor lucrau la emisiunea TV de succes „Beverly Hills, 90210”. Tori Spelling a mai spus că Luke i-a arătat, de asemenea, un mesaj vocal pe care Regina Pop i l-a lăsat pe robotul telefonic.

„Vă amintiți cum aveam roboți telefonici, băieți? Mi-a redat un mesaj de la ea. I-am spus: «Ești cea mai tare persoană din întreaga lume. Unu, pentru că ești Luke Perry, și doi, pentru că Madonna te vrea”, a mai spus actrița.

Actorul s-a stins din viață în urma unui accident vascular cerebral

Madonna și Luke Perry s-au întâlnit în 1992, la un eveniment al Fundației Americane pentru Cercetarea SIDA, care s-a desfășurat la Hotelul Beverly Wilshire. Celebra cântăreață l-a contactat pe actor pentru a-l întreba dacă îi va oferi un premiu. Perry a înmânat premiul și a fost sărutat de Madonna pe scenă, stârnind zvonuri că cei doi erau implicați într-o relație romantică.

Actorul Luke Perry s-a stins din viață pe 4 martie 2019, la vârsta de 52 de ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral. El era logodit cu Wendy Madison Bauer când și-a pierdut viața și era cunoscut pentru rolurile sale din serialele de succes „Beverly Hills, 90210” și „Riverdale”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net