Actorul francez Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani. A jucat rolul lui Yves Saint Laurent

Ultima actualizare:

Actorul francez Gaspard Ulliel a murit la doar 37 de ani, în urma unul accident de schi grav. Câştigător a două premii Cesar, Ulliel a fost spitalizar marţi, 18 ianuarie, după ce s-a lovit la cap, dar nu a spravieţuit. Anunţul a fost făcut miercuri, 19 ianuarie.

Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani foto: AFP
Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani foto: AFP

Gasprad Ulliel se afla la schi în regiunea Savoie, din Franţa, când s-a accidentat grav. A fost dus cu un elicopter la un spital din Grenoble, pentru a primi îngrijiri medicale, însă medicii nu au putut face nimic pentru actorul de 37 de ani, conform deadline.com.

Familia lui nu  a oferit încă detalii privind accidentul în care Gaspard Ulliel şi-a pierdut viaţa.

Conform echipelor de salvamontişti, accidentele au fost dese în ultma perioadă, între cinci şi şase pe zi în zona unde a fost găsit Gasprad Ulliel, din cauza zăpezii care s-a întărit. 

Gaspard Ulliel l-a interpretat pe Yves Saint Laurent

Gaspard Ulliel era considerat unul dintre cei mai buni actori francezi din noua generaţie şi s-a făcut remarcat în roluri din filme precum "Hannibal Rising", "Saint Laurent", "It’s Only The End Of The World", "A Very Long Engagement". El a fost şi faţa parfumului Bleu de Chanel.

Actorul filmase deja pentru pelicula din seria Marvel “Moon Knight”, cu Oscar Isaac şi Ethan Hawke. El va apărea în filmul ce trebuie să iasă anul acesta. 

Gaspard Ulliel a câştigat două premii Cesar

Gaspard Ulliel a câştigat două premii Cesar, echivalentul francez al premiilor Oscar. Primul a fost primit în 2004, pentru filmul "A Very Long Engagement", în care joacă alături de Marion Coillard, Audrey Tatou şi Jodie Foster. Al doilea trofeu a fost câştigat în 2017, pentru rolul din "It’s Only the End of the World", a lui Xavier Dolan. 

Gaspard Ulliel era într-o relaţie cu modelul Gaelle Pietri, iar cuplul avea o fetiţă, care va împlini şase ani în februari. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net