Actorul francez Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani. A jucat rolul lui Yves Saint Laurent

19 ianuarie 2022

Actorul francez Gaspard Ulliel a murit la doar 37 de ani, în urma unul accident de schi grav. Câştigător a două premii Cesar, Ulliel a fost spitalizar marţi, 18 ianuarie, după ce s-a lovit la cap, dar nu a spravieţuit. Anunţul a fost făcut miercuri, 19 ianuarie.

image
Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani foto: AFP

Gasprad Ulliel se afla la schi în regiunea Savoie, din Franţa, când s-a accidentat grav. A fost dus cu un elicopter la un spital din Grenoble, pentru a primi îngrijiri medicale, însă medicii nu au putut face nimic pentru actorul de 37 de ani, conform deadline.com.

Familia lui nu  a oferit încă detalii privind accidentul în care Gaspard Ulliel şi-a pierdut viaţa.

Conform echipelor de salvamontişti, accidentele au fost dese în ultma perioadă, între cinci şi şase pe zi în zona unde a fost găsit Gasprad Ulliel, din cauza zăpezii care s-a întărit. 

Gaspard Ulliel l-a interpretat pe Yves Saint Laurent

Gaspard Ulliel era considerat unul dintre cei mai buni actori francezi din noua generaţie şi s-a făcut remarcat în roluri din filme precum "Hannibal Rising", "Saint Laurent", "It’s Only The End Of The World", "A Very Long Engagement". El a fost şi faţa parfumului Bleu de Chanel.

Actorul filmase deja pentru pelicula din seria Marvel “Moon Knight”, cu Oscar Isaac şi Ethan Hawke. El va apărea în filmul ce trebuie să iasă anul acesta. 

Gaspard Ulliel a câştigat două premii Cesar

Gaspard Ulliel a câştigat două premii Cesar, echivalentul francez al premiilor Oscar. Primul a fost primit în 2004, pentru filmul "A Very Long Engagement", în care joacă alături de Marion Coillard, Audrey Tatou şi Jodie Foster. Al doilea trofeu a fost câştigat în 2017, pentru rolul din "It’s Only the End of the World", a lui Xavier Dolan. 

Gaspard Ulliel era într-o relaţie cu modelul Gaelle Pietri, iar cuplul avea o fetiţă, care va împlini şase ani în februari. 

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg