Actorul Geoffrey Rowe, cunoscut pentru personajul Jethro, a murit de Covid!

Comediantul britanic Jethro, pe numele său real Geoffrey Rowe, a murit după ce s-a luptat cu Covid, la vârsta de 73 de ani. Vestea tristă a fost confirmată miercuri, 15 decembrie. 

Comedianul Geoffrey Rowe a murit Foto: Facebook
Comedianul Geoffrey Rowe a murit Foto: Facebook

Comediantul Geoffrey Rowe a murit marți, 14 decembrie, din cauza virusului. Îndrăgitul comic, care a fost complet vaccinat, a contractat virusul cu doar 10 zile în urmă și a fost spitalizat timp de șapte zile înainte de a se stinge din viață.

Managerul său, John Miles, a spus că Rowe a avut un limfomul Hodgkin în urmă cu doi ani, dar era în remisie și, de altfel, era sănătos când a luat virusul, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

 «Au făcut tot ce au putut face – a fost atât de agresiv și de rapid», a declarat John Miles.

Aducându-i un omagiu prietenului său de peste 40 de ani, Miles a spus că Jethro a adus multă bucurie în viața a milioane de oameni: «Era un tip drăguț, un tip foarte amabil și foarte amuzant. A adus multă bucurie multor oameni».

Geoffrey Rowe - scurtă biografie

Comediantul Geoffrey Rowe  s-a născut în St Buryan în vestul Cornwall și a fost unul dintre cei mai faimoși actori care au venit din această regiune.

Geoffrey Rowe a cunoscut celebritatea în 1980 și a devenit celebru datorită  stilului său unic, dar și pentru comedia de observație. El a scris și interpretat inclusiv piese despre viața în Cornwall. Geoffrey Rowe a fost, de asemenea, un invitat constant în emisiunile TV găzduite de Des O'Connor.

Și-a construit baza de fani în principal din emisiuni live și vânzări de VHS și DVD-uri. El a vândut peste 4 milioane de DVD-uri de-a lungul carierei sale, datorită fanilor săi fideli.

În 2020, Geoffrey Rowe și-a anunțat retragerea din lumina reflectoarelor: «Mulțumesc foarte mult tuturor celor care au venit să mă vadă în ultimii 50 de ani, sunt sigur că mi-a plăcut compania dumneavoastră mai mult decât v-ați bucurat de a mea».

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net