Actorul Michael K. Williams din „Cartelul crimelor” a fost găsit mort în apartamentul său, la 54 de ani!


    Michael K. Williams a muritFoto: Getty
Michael K. Williams a muritFoto: Getty

Doliu în lumea filmului! Actorul Michael K. Williams, protagonistul serialului de succes „The Wire” („Cartelul crimelor”) produs de HBO, a fost găsit mort, luni, în apartamentul său din Brooklyn. Actorul, nominalizat la premiile Emmy, avea 54 de ani.

Poliția s-a deplasat la domiciliul lui după ce a primit un apel de urgență la ora locală 14:00 din partea unei rude. Un reprezentant al familiei a confirmat decesul. Familia lui Michael K. Williams a cerut presei să-i respecte inimitatea. Poliția a anunțat că a deschis o anchetă, iar medicul legist va stabili cauza morții.

În apartament ar fi fost găsite accesorii pentru  consumul de droguri, iar suspiciunile - neconfirmate încă oficial - sunt că a murit din cauza unei supradoze, scrie Digi24. De-a lungul anilor, actorul nu a ascuns că a dus o luptă cu dependența de droguri.

Michael Williams a jucat rolul lui Omar Little în serialul de succes „The Wire”. De asemenea, a dat viață personajului Chalky White din „Imperiul din Atlantic City” („Boardwalk Empire”), iar anul acesta a fost nominalizat la Emmy 2021 pentru rolul lui Montrose Freeman din „Lovecraft Country”. Toate sunt seriale produse de HBO. 

Kanye West si Julia Fox jpg
cub anamaria prodan png
catalin remus avocatul31 jpg
masina culita jpg
cub catalin botezatu png
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
Ceapă
Capture PNG
vladimir putin getty jpg
image
image
image
image
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West