Actorul Tony Sirico a murit la 79 de ani! A jucat magistral în „Clanul Soprano"

Actorul Tony Sirico, în vârstă de 79 de ani, cunoscut pentru rolul formidabil din serialul „Clanul Soprano", a murit. Familia a fost cea care a anunțat trecerea în neființă și a solicitat ca intimitatea să îi fie respectată în aceste momente dificile. 

Tony Sirico a murit la 79 de ani Sursă foto: Gettyimages
Tony Sirico a murit la 79 de ani Sursă foto: Gettyimages

Actorul Tony Sirico a jucat în toate cele șase sezoane ale serialului „Clanul Soprano" și a avut o carieră care s-a întins pe mai bine de patru decenii.

Fratele actorului a fost cel care a făcut tristul anunț 

Familia artistului a fost cea care a făcut tristul anunț, iar conform managerului actororului, Tony Sirico a suferit de demență în ultimii doi ani ai vieții sale. 

„Cu mare tristețe, dar cu o mândrie incredibilă, dragoste și o mulțime de amintiri frumoase, familia lui Gennaro Anthony „Tony” Sirico dorește să vă informeze despre moartea sa, în dimineața zilei de 8 iulie 2022”, a scris pe Facebook fratele lui Sirico, Robert.

„Familia este profund recunoscătoare pentru numeroasele mesaje de dragoste și condoleanțe și solicită publicului să-i respecte intimitatea în această perioadă de doliu”, se mai arată în mesajul scris de Robert. 

Michael Imperioli, care a jucat și el în „Clanul Sopranno”, i-a adus un omagiu lui Sirico și a subliniat că îi va fi dor să râdă cu poftă alături de el, pe platourile de filmare. „Am fost alături de el în atât de multe situații: în momentele bune și în cele rele. Dar mai ales în cele bune. Și am râs mult. Îmi va fi întotdeauna dor de el”, au fost cuvintele lui Michael Imperioli. 

Tony Sirico, născut în anul 1942 în New York, Statele Unite ale Amercii a jucat frecvent roluri de gangster. Între pelicule în care a deținut un rol se numără „Goodfellas", „Cop Land" și „Mickey Blue Eyes". A apărut adesea în filmele lui Woody Allen, printre care „Deconstructing Harry", „Celebrity", „Bullets Over Broadway", „Mighty Aphrodite", „Everyone Says I Love You" și „Wonder Wheel".

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net