Actrița Betty White a murit. Peste două săptămâni ar fi împlinit 100 de ani

1 ianuarie 2022

Actrița americană Betty White a murit în ultima zi a anului 2021. ”Bunica perfectă” din cele ami frumoase producții de la Hollywood a fost găsită decedată în propria locuință.

image
Betty White a murit din cauze naturale, la vârsta de 99 de ani. Foto: Getty

Actrița Betty White a murit în dimineața zilei de 31 decembrie, în jurul orei locale 09.30. O sursă apropiată vedetei a declarat pentru presa de peste Ocean că Betty White s-a stins din cauze naturale.

Betty White ar fi împlinit anul acesta, pe 17 ianuarie, vârsta de 100 de ani, și a fost activă până la finalul vieții.

La 92 de ani încă juca într-un serial de comedie, ”Hot in Cleveland”, anulat la sfârșitul anului 2014.

Betty White, bunica perfectă pentru producțiile de la Hollywood

Pe Betty White toată lumea o știe din celebrele producţii „Fetele de aur“, „Tu, din nou!“, „Dennis, pericol public 2“ sau „Vrei să te însori cu mine?“ (cu Sandra Bullock şi Ryan Reynolds).

Practic, de o generaţie încoace, a fost bunica perfectă pentru marele ecran şi a reuşit performanţa de a rămâne neschimbată, cu trecerea timpului. Avea un simţ al umorului înnăscut şi un râs contagios. „Lumea este surprinsă că încă merg, darămite că muncesc“, glumea cea care, până să vină pandemia de coronavirus, obişnuia să alerge doi kilometri în fiecare dimineaţă! Şi niciodată nu ieșea din casă necoafată, nerujată ori fără cercei!

Betty a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind entertainerul feminin cu cea mai lungă carieră în televiziune, aproape 80 de ani. 

Betty White şi-a câştigat faima cu rolul principal din serialul de televiziune „The Golden Girls”, care a fost difuzat între 1985 și 1992.

Celebra actriță a câștigat 5 premii Primetime Emmy, dintre care două pentru „The Mary Tyler Moore Show”, unul pentru „Golden Girls” și unul pentru apariția din 1975 în „SNL”. De asemenea, a fost nominalizată la mai multe ediţii ale premiilor Globul de Aur şi a câştigat un Grammy în 2012.

stanga
dreapta
betty white3 jpg
betty white2 jpg
betty white1 jpg
betty white shutterstock 64456792 jpeg
oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
image png
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg