Actriţa Sarah Snook s-a căsătorit cu cel mai bun prieten cu care a stat în carantină!

Ultima actualizare:

    Sarah SnookFoto: Getty
Sarah SnookFoto: Getty

Dragoste care s-a înfiripat în carantină! Actriţa australiană Sarah Snook, cunoscută pentru rolul Siobhan Roy din serialul „Succession” (HBO), a dezvăluit că s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al ei cu care a stat în timpul lockdown-ului.

Într-un interviu acordat Vogue Australia, ea a spus că s-a căsătorit în urmă cu câteva luni.

„La începutul pandemiei, anul trecut, am fost în carantină în Melbourne cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei şi ne-am îndrăgostit”, a povestit actriţa în vârstă de 33 de ani. Este vorba despre actorul Dave Lawson, în vârstă de 43 de ani.

Cei doi sunt prieteni de 7 ani

„Suntem prieteni din 2014, am locuit împreună, am călătorit împreună, mereu am fost încântaţi să ne vedem, dar total platonic. Doar că nu am fost singuri în aceeaşi perioadă. Eu am propus şi ne-am căsătorit în februarie, în curtea din spatele casei mele”.

Snook a clarificat: i-a cerut mâna de Halloween anul trecut, iar ceremonia restrânsă a avut loc în Brooklyn (New York). La aceasta au participat colegii ei de casă şi actorul Ash Zukerman, partener în serial. Cuplul trăieşte în apropiere de Melbourne.

Snook a mai jucat în „Pieces of a Woman” şi „Steve Jobs”, iar al treilea sezon din „Succession” a avut premiera la HBO duminică, după o pauză impusă de pandemie. Rolul Siobhan Roy, fiica mogulului media Logan Roy (jucat de Brian Cox), i-a adus o nominalizare la Emmy în 2020.

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net