Addison Rae, fără sutien pe covorul roșu! A purtat o rochie transparentă

Ce apariție! Addison Rae (23 de ani) a întors toate privirile, la Academy Museum Gala, care a avut loc în Los Angeles, zilele trecute. Vedeta americană, care se laudă cu o avere de 15 milioane de dolari, a făcut furori într-o rochie transparentă cu paiete, confecționată din dantelă neagră, cu un decupaj generos în zona bustului.

 Addison Rae, într-o rochie Roberto Cavalli ka Academy Museum Gala
Addison Rae a purtat o rochie Roberto Cavalli (Foto: Profimedia)

Frumoasa blondă nu a purtat sutien la această ținută semnată de Roberto Cavalli, iar lenjeria intimă asortată a fost lăsată la vedere. Rochia tip sirenă i-a scos în evidență formele, iar Addison a optat să nu poarte bijuterii -- îmbrăcămintea fiind deja destul strălucitoare. Părul și l-a coafat în bucle lejere, iar machiajul a fost unul natural.

Addison Rae, celebră datorită unor clipuri virale de pe Tik Tok

Addison Rae a devenit celebră în 2019 dansând pe diverse melodii cunoscute, pe Tik Tok, contul ei fiind urmărit de 88 de milioane de oameni. Rae a strâns o mulțime de fani și a devenit între timp și actriță, apărând în filmul „Thanksgiving”. De asemenea, ea și-a lansat propriul parfum, o marcă de cosmetice și a cochetat și cu muzica, lansând prima ei melodiae, intitulată „Obsessed”.

În 2021, ea a fost pe lista Forbes „30 Under 30” a a influencerilor de pe rețelelor sociale care au devenit faimoși într-un timp destul de scurt. Pe lângă faptul că a cucerit TikTok, ea este considerată și un etalon de stil pentru adolescentele și tinerele din întreaga lume.

Datorită faptului că are o mulțime de fani, Addison Rae a semnat și contracte de sponsorizare cu mărci importante, inclusiv Adidas, Reebok, L’Oréal, Hollister și American Eagle.

În 2019, Addison Rae s-a mutat din Louisiana în Los Angeles, după care s-a alăturat The Hype House – un grup de influenceri TikTok care conviețuiesc și creează conținut împreună, în aceeași vilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net