Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează după 7 ani de căsnicie: „I s-a urcat la cap”

După șapte ani de căsnicie, Sofia Vergara (51 de ani) și soțul ei, Joe Manganiello (46 de ani), s-au despărțit și au anunțat că divorțează. Anunțul separării a fost făcut chiar de cele două vedete într-un comunicat oferit unei publicații internaționale. Totodată, surse apropiate cuplului au dezvăluit motivele care au dus la divorț.

Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează / Foto: GettyImages
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează / Foto: GettyImages

Sofia Vergara, în vârstă de 51 de ani, și Joe Manganiello, în vârstă de 46 de ani, au fost văzuți ultima dată împreună luna trecută în Hoboken, New Jersey, unde au loc filmările pentru noua peliculă în care va apărea actorul, „Nonnas”.

Totodată, recent, mai exact pe 10 iulie, columbiana a împlinit 51 de ani și a ales să își sărbătorească ziua de naștere în Italia, alături de prietenii ei, fără soț. În plus, ea nu a purtat nici verigheta la petrecere. Așa că, cei doi au făcut o declarație exclusivă, pentru Page Six, despre divorț:

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne fie respectată intimitatea în acest moment, în timp ce ne îndreptăm către o nouă etapă a vieții noastre”.

Adevăratul motiv pentru care au ales să divorțeze

De asemenea, motivul sepărarii după șapte ani de căsnicie ar fi din cauza „atitudinii lor diferite față de viață”, în ciuda faptului că, inițial, tocmai acest fapt, că sunt diferiți, i-a atras:

„Joe este un copil mare, îi place să joace board games, îi plac luptele, jocurile video, filmele cu supereroi, benzile desenate, îi place să meargă la concerte, este un mare fan NFL. Îi place distracția. Atunci când este cazul să fie serios și să se apuce de treabă, o face fără mare tragere de inimă, dar este întotdeauna gata să trăiască viața la maximum și să se distreze.

Asta a atras-o inițial pe Sofia, care este complet opusul, sigur că îi place să se distreze și să iasă în oraș, dar este mai preocupată de lucrurile mai rafinate din viață, de călătorii, de cine la restaurante de lux, de a fi o celebritate și de tot ceea ce vine cu toate astea. Toată viața i s-a spus că este super hot și frumoasă și asta i s-a urcat la cap.

Ea are, de asemenea, un temperament iute și se supără foarte ușor din cauza lucrurilor stupide, în timp ce Joe încearcă să lase conflictele să se rezolve singure. Asta nu s-a văzut când s-au îndrăgostit, dar apoi au început să-și arate adevăratele lor fețe și s-au enervat unul pe celălalt, alegând munca în loc să petreacă timp împreună”, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net