Al Bano e în România și a vorbit despre tragedia vieții lui, dispariția propriei fiice: „A luat-o!”

Ultima actualizare:

Al Bano, 79 de ani, încă nu se poate despărți de muzică și de scenă. Legendarul interpret urmează să susțină un concert în Cluj, alături de fosta sa soție și parteneră de scenă, Romina Power. Spectacolul va avea loc la Btarena, pe 13 noiembrie, cu începere de la ora 20:00.

Ylenia Carrisi a dispărut în 1994, în SUA

Al Bano a vândut peste 165 de milioane de albume, la nivel global. La finalul anilor 80 și începutul anilor 90, melodiile sale, interpretate alături de fosta soție, Romina Power, erau la mare modă. Romina este fiica unui celebru actor de la Hollywood, Tyrone Power.

Cei doi s-au separat în 1999, la cinci ani de la drama care le-a marcat viețile. În ianuarie 1994, fiica lor, Ylenia Carrisi, a dispărut, în orașul american New Orleans, din statul Louisiana.

La solicitarea lui Al Bano, Ylenia a fost declarată decedată, în decembrie 2014. Cazul risca să devină unul mediatizat, în urma intervențiilor unor oportuniști, drama părinților riscând să fie dusă în derizoriu. Cei doi au trăit emoții greu de imaginat când s-a spus, în mod fals, că fiica lor s-ar fi retras într-o comunitate religioasă, după ce și-ar fi înscenat dispariția.

Al Bano este de altă părere, după ce a analizat, la acea vreme, datele anchetei. „(...)ea se afla pe malul apei și citea. Eu știu povestea. Citea și a venit un paznic de acolo și i-a spus: “Domnișoară, nu aveți voie să stați aici.” Și ea că: “Dar stau liniștită, nu fac nici un rău nimănui.” “Da, dar este interzis să stați aici pentru că este periculos” și el a plecat. Apoi a revenit. “Domnișoară, nu trebuie să stați aici! Trebuie să plecați!”. Și ea a reacționat. Chiar nu știu ce a determinat-o să reacționeze să spună: “Eu aparțin apelor.” S-a aruncat și acel fluviu a luat-o. Din păcate, acesta este dramaticul adevăr”, a povestit Al Bano pentru Cancan.ro

Romina Power nu a acceptat faptul că fiica ei s-ar fi sinucis

Romina Power nu a acceptat varianta morții fiicei ei. Paznicul despre care a povestit Al Bano a declarat că a văzut o fată care s-a aruncat în râu după ce a exclamat că locul ei este în apă. Ylenia avea 23 de ani la momentul dispariției. Anul acesta, chiar în luna noiembrie ar fi împlinit 51 de ani. 

Noiembrie este luna în care Ylenia s-a născut. A fost dată dispărută în SUA, în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranța că o voi îmbrățișa din nou. Știu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar, dacă cineva recunoaște o femeie ce seamănă cu această fată, vă rog să mă contactați. Vă mulțumesc și vă rog să distribuiți, dacă puteți”, a transmis, la un moment dat Romina Power pe Instagram.

Al Bano și Romina mai au alți copii, pe Yari și alte două fiice, Cristel Chiara și Romina Iolanda. După divorț, Al Bano a devenit tată de încă două ori, iubita lui, Loredana Lecciso, dând naștere unei fiice și unui băiat, Jasmine Caterina și Albano Giovanni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net