Al Pacino, devenit tată pentru a patra oară, cere test de paternitate. Dubiile celebrului actor

Deși nimeni nu știe cu exactitate, celebrul Al Pacino (83 de ani) și Noor Alfallah (29 de ani), actuala sa iubită, care este însărcinată cu cel de al patrulea copil al actorului, ar forma un cuplu încă din timpul pandemiei de coronavirus. Însă, vestea care ar trebui să fie o bucurie pentru noii părinți, s-a transformat într-un șoc. Actorul cere test de paternitate!

Al Pacino cere test de paternitate / Foto: Captură video
Al Pacino cere test de paternitate / Foto: Captură video

Al Pacino vrea să știe dacă este tatăl copilului

Vestea că celebrul Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, va deveni tată pentru a patra oară a luat prin surprindere pe toată lumea. Însă, bucuria s-a transformat în șoc! Se pare că actorul cere test de paternitate pentru copilul nenăscut al partenerei sale de 29 de ani, Noor Alfallah. Potrivit apropriaților, el a aflat că va fi tată pentru a patra oară abia când tânăra era însărcinată în şase luni, iar aceștia nu ar mai fi fost împreună de ceva vreme. De asemenea, nu se aştepta să devină, din nou, tată, din cauza unor probleme medicale și nici nu și-ar mai fi dorit alți copii. 

Conform surselor din anturajul actorului, partenera sa ar fi ascuns sarcina timp de 11 săptămâni tocmai pentru că acesta nu și-a mai dorit să fie din nou părinte. Așadar, Al Pacino a cerut un test de paternitate prenatal pentru a se stabili dacă bebeluşul este cu adevărat al lui. Al Pacino este deja tatăl a trei copii: Julie Marie, 33 de ani, a cărei mamă este profesoara de teatru Jan Tarrant, şi gemenii Anton şi Olivia, 22 de ani, rodul unirii sale cu actriţa Beverly D'Angelo.

Robert de Niro îi este alături prietenului său 

În tot acest scandal, cel care este este alături de actor, este chiar bunul său prieten Robert de Niro, devenit și el tată pentru a șaptea oară, la vârsta de 79 de ani.

Când eşti mai bătrân, cunoşti anumite lucruri în viaţă, dinamica lucrurilor, a familiei. Nu poţi să nu înveţi anumite lucruri şi apoi să gestionezi ceea ce se întâmplă""Vorbim despre ce se mai întâmplă, despre noi, pentru că ne aducem un fel de seninătate şi ne bucurăm de ceea ce ni se întâmplă unul altuia. Împărtăşim aceste lucruri”, a declarat acesta, relatează Observator.ro.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!                

image
image
image
image
image
image
Momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie
download jpeg
scena pexels jpg
Bruce Willis   profimedia 0103538168 jpg
banner ilinca vandici png
banner catalin botezatu png
banner alice badea png
image
actualitate.net